LOWEPRO ADVENTURA TLZ 15 Poglej v polni velikosti
Lowepro

LOWEPRO ADVENTURA TLZ 15

Koda: 6405

Torba Lowepro Adventura TLZ 15 je odlična izbira za ljubiteljske fotografe, ki želijo imeti svojo kamero shranjeno varno pred udarci in praskami, obenem pa pregled nad vsemi drobnimi dodatki, ki sodijo zraven.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

26,43 €

Linija torb Adventura proizvajalca Lowepro je izdelana iz zelo lahkega materiala. Odlikuje jih sodobno oblikovanje in izjemna praktičnost - s torbo Lowepro Adventure boste imeli vse pripomočke vedno pri roki in vzorno pospravljene. 

Torba Lowepro Adventura TLZ 15 je odlična izbira za ljubiteljske fotografe, ki želijo imeti svojo kamero shranjeno varno pred udarci in praskami, obenem pa pregled nad vsemi drobnimi dodatki, ki sodijo zraven. Oblikovana je tako, da jo brez težav prenašate naokrog na potovanjih, zabavah in vseh drugih priložnostih, ko želite biti v vsakem trenutku pripravljeni, da ovekovečite lepe trenutke s svojo kamero. 

Črna zunanjost je izdelana iz materiala, ki ne prepušča vode, zato se vam ni potrebno bati vlage ali dežja. Notranjost je oblečena v oranžno blago, ki je vprijetnem kontrastu s črno zunanjostjo. Debela podloga na vseh stranicah varuje vsebino torbe, notranjost pa je izdelana iz materialov, ki varno ščitijo LCD zaslon in leče. 

Poleg glavnega žepa, namenjenga fotoaparatu, ima torba še sprednji žep za rezervno spominsko kartico in baterijo ter stranske žepe za manjše kose dodatne opreme.

Tehnične podrobnosti

notranje dimenzije [mm]13 x 7.5 x 13.5 cm

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: