CANON LEGRIA MINI X Poglej v polni velikosti
Canon

CANON LEGRIA MINI X

Koda: 7702

LEGRIA mini X z brezžično povezavo nudi čist zvok kakovosti CD-ja in širok dinamični obseg. Edinstvena kombinacija izjemno širokokotnega objektiva, vgrajenega stojala in vrtljivega zaslona LCD omogoča ustvarjanje videoposnetkov.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

409,00 €

 

Rezultati s profesionalnim zvokom

Uživajte v videoposnetkih z naprednim zvokom, ki so slišati tako dobro, kot so videti. Velik vgrajen stereo mikrofon z visokim razmerjem signal/šum in s širšim dinamičnim obsegom občutno zmanjša žvižganje in statiko in jasno reproducira širši obseg tihih in glasnih zvokov. Snemanje linearnega zvoka PCM zagotavlja pristen nestisnjen zvok – snemanje virov zvoka v najboljši kakovosti CD-ja.

Ne zamudite ničesar

Pridobite širšo perspektivo in zajemite več vsakega prizora z izjemno širokokotnim objektivom s 160° vidnim kotom za videoposnetke polne visoke ločljivosti in 170° za fotografije. Z edinstveno kompaktno zasnovo je

LEGRIA mini X izjemno prenosna, zato jo lahko vzamete povsod s sabo.

Posnemite se s katerega koli kota

Enostavno se zajemite in snemajte z različnih kotov z inovativnim 6,8 cm (2,7-palčnim) vrtljivim kapacitivnim zaslonom LCD na dotik – potisnite ga na stran predmeta snemanja in predmet boste videli v živo. Edinstveno vgrajeno stojalo omogoča nagib videokamere LEGRIA mini X do približno 60° za različne perspektive videoposnetkov in manjšo potrebo po stativu. Stojalo po potrebi pospravite ali ga izvlecite.

Brezžična povezava

Svojo ustvarjalnost enostavno predstavite na mestih družabnih omrežij prek brezžične povezave. Uživajte v oddaljenem nadzoru in prek brezžične povezave in programa CameraAccess Plus v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku spremljajte, kaj se med vašo odsotnostjo dogaja doma. Videokamera LEGRIA mini X je združljiva tudi z izbirno ploščo za obračanje kamere CT-V1, ki omogoča vodoravno obračanje do 200° in ki jo lahko prek interneta nadzorujete iz naprave.

Vrhunska kakovost slike

Uživajte v kristalno čistih videoposnetkih in fotografijah polne ločljivosti s Canonovim sistemom HS. Tipalo CMOS z 12,8 milijona slikovnih pik in zmogljiv procesor DIGIC DV4 zagotavljata slike vrhunske kakovosti v vseh razmerah. Podpora za AVCHD (50i) in MP4 (25p) omogoča izbiro najboljše oblike zapisa za vaš potek dela.

Mirno snemanje od blizu

Z enostavnim upravljanjem na dotik preklopite z izjemno širokokotnega načina na način od blizu za običajnejši videz in občutek, ki je dosežen z zmanjšanjem vidnega polja na 64°. Stabilizator slike v načinu od blizu zmanjša tresenje kamere za stabilne posnetke iz roke.

Obrnite jo po svoje

Videoposnetek snemajte s kamero, obrnjeno pravilno ali na glavo, funkcija zaznavanja usmerjenosti pa bo posnetek samodejno obrnila pravilno – za še prilagodljivejše snemanje. Svojo izvedbeno tehniko preverite v načinu predvajanja zrcalne slike, v katerem je posnetek obrnjen vodoravno.

Ročni nadzor zvoka

Raven vhoda prilagodite neposredno s tipko za raven mikrofona in konfigurirajte nastavitve, kot sta usmerjenost in frekvenčni odziv, na kameri. Priključek za zunanji mikrofon omogoča nadaljnjo razširitev in podpira mešano snemanje z vgrajenim mikrofonom.

Sprostite svojo ustvarjalnost

Upočasnjeno in pospešeno snemanje vam omogoča, da posnetek upočasnite na 1/4-kratno hitrost ali ga pospešite na 4-kratno. Z intervalnim snemanjem lahko ustvarite časovni zamik, s katerim bodo vaši videoposnetki še bolj privlačni.

23 ostalih izdelkov v tej kategoriji: