CANON EF-S 10-18 4,5-5,6 IS STM Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EF-S 10-18 4,5-5,6 IS STM

Koda: 7847

Zaradi kompaktne in lahke oblike, ki je popolna za potovanja, lahko s tem objektivom z izjemno širokim kotom pogleda in povečavo v vsakem posnetku zajamete več. Tako boste ustvarili osupljive pokrajine in izrazne arhitekturne posnetke.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

259,00 €

Dodatki

Kompakten in lahek objektiv z izjemno širokim kotom pogleda in povečavo

Ta 10-18 mm objektiv z izjemno širokim kotom pogleda in povečavo je kompakten ter lahek (240 g), zato je popoln za potovanja, z njim pa lahko v prizorih zajamete več tudi, če ste blizu predmeta, zato se vam med fotografiranjem ni treba odmikati. Zasnovan je za fotoaparate DSLR EOS s tipali velikosti APS-C ter še poudari pokrajine, mesta in nebo. Omogoča vam preprosto fotografiranje obsežnih zunanjih prizorov in arhitekture.

Gladko in skoraj neslišno ostrenje STM pri snemanju videoposnetkov

Z ostrenjem STM (tehnologija koračnega motorja) boste preprosto snemali vedno izostrene in kakovostne videoposnetke. Zagotavlja stalno skoraj neslišno ostrenje, tako da bodo videoposnetki gladki, zvokov iz okolja pa ne bo motil šum ostrenja. Stabilizator slike kompenzira premikanje fotoaparata pri snemanju iz roke.

Stabilizator slike s 4 koraki za ostro sliko

EF-S 10-18 mm f/4,5–5,6 IS STM zagotavlja mirnejše posnetke v vseh razmerah, še posebej pri snemanju iz roke pri šibki svetlobi. Objektiv vsebuje optični stabilizator slike s 4 koraki za zajemanje vrhunskih fotografij pri šibki svetlobi in mirnejše videoposnetke.

Izjemna kakovost slike

Objektiv je bil zasnovan posebej za digitalno fotografiranje in vključuje asferične elemente ter elemente z zelo nizko razpršitvijo, ki odpravijo sferične in kromatične aberacije na sliki. Objektiv je premazan s premazom Super Spectra, ki ohranja natančno ravnovesje barv in visok kontrast ter odpravlja bleščanje in podvajanje slike – za prelepe slike v vseh svetlobnih pogojih. Prvovrstna izbirna sončna zaslonka še dodatno zmanjša učinek bleščanja.

Najmanjša razdalja ostrenja 0,22 m

Ker ima najmanjšo razdaljo ostrenja le 0,22 m, se lahko približate predmetom in še vedno uživate v izjemno širokem kotu pogleda.

Prevzemite nadzor z obročem za ročno ostrenje

Prevzemite nadzor nad svojo ustvarjalnostjo z namenskim obročem za ročno ostrenje, ki omogoča stalno ročno ostrenje tudi pri snemanju videoposnetkov ali uporabi filtra.

Zameglitev ozadja

Krožna zaslonka s 7 lopaticami poskrbi za prijetno zameglitev ozadja pri fotografiranju z široko zaslonko; idealna je za ustvarjanje občutka globine in postavitev predmeta v ospredje, da izstopa iz ozadja.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: