NIKON AF-S 400mm 2,8 E FL ED  VR Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON AF-S 400mm 2,8 E FL ED VR

Koda: 9062

Profesionalni 400-mm super teleobjektiv formata FX. Ta objektiv je popolna izbira za športne in reportažne fotografe, ki zahtevajo najboljšo zmogljivost, saj vključuje hitro najbolj odprto zaslonko f/2,8 in napredno optično formulo.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

12 819,00 €

 

Ta objektiv zagotavlja natančnost pri vseh hitrostih in je prvi super teleobjektiv NIKKOR z Nikonovim načinom zmanjšanja tresljajev SPORT (Šport). Način SPORT (Šport) je idealen za fotografiranje hitro premikajočih se motivov, saj prinaša stabilno sliko v iskalu skoraj brez zmanjšanja največjih hitrosti snemanja, ki so mogoče pri izklopljeni funkciji zmanjšanja tresljajev. Dve leči objektiva iz fluorita izboljšata optično zmogljivost in z zmanjšanjem teže omogočata uravnoteženo rokovanje. Fluorova prevleka aktivno odbija vodo, prah in umazanijo, ne da bi se pri tem zmanjšala kakovost slike.

Goriščna razdalja:
400 mm


Najbolj odprta zaslonka:
f/2,8


Najmanj odprta zaslonka:
f/22


Sestava objektiva:
16 elementov v 12 skupinah (vključno z dvema elementoma iz fluorita in dvema elementoma iz ED-stekla, konveksno-konkavnim zaščitnim steklom in nanokristalno prevleko). 2 asferični leči in leče z nanokristalno prevleko.


Kot zajema:
6° 10' (4° 00' na fotoaparatu formata DX)


Najmanjša razdalja ostrenja:
2,6 m od goriščne ravnine


Največje razmerje reprodukcije:
1/6.9


Število lamel zaslonke:
9 (zaobljena)


Velikost navoja za filter:
40,5 mm (vstavljivi filter)


Premer x dolžina (razdalja od bajonetnega nastavka za objektiv):
Približno 159,5 x 358 mm


Teža:
Približno 3800 g


Priložena dodatna oprema:
Sprednji pokrovček objektiva, zadnji pokrovček objektiva LF-4, sončna zaslonka HK-38, 40,5-mm navojni filter NC, kovček za objektiv CT-405, pas LN-2, nastavek za monopod

  • Namen: za Nikon

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: