CANON IMAGE Prograf PRO1000 Poglej v polni velikosti
Canon

CANON IMAGE Prograf PRO1000

Koda: 9278

Zagotovite si tiskanje vrhunske kakovosti z namiznim tiskalnikom A2 image PROGRAF PRO-1000, ki nudi visoko raven barv in podrobnosti. Napredni sistem 12 črnil slikam vedno vdahne življenje.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 325,00 €

 

 

 

 

 

Izjemni rezultati tiskanja

Kakovostno tiskanje, s katerim boste svoje slike ponesli na višjo raven. Z ohranjanjem kakovosti in pristnosti fotografij bodo vaši odlični natisi navdušili stranke, vi pa boste samozavestno prikazovali in prodajali svoje izdelke.

 

Čudoviti natisi do velikosti A2

Tiskali boste lahko čudovite slike brez obrobe do velikosti A2 in pri tem ohranili izjemno kakovost. Izkoristite hitro tiskanje in natančnost barv: podprte so zelo različne vrste medijev – od svetlečega, matiranega in finega umetniškega papirja do platna. Tako boste zagotovo ustvarili želeni videz.

 

 

Izboljšan odboj svetlobe in zmanjšan učinek rjavenja

Canonova tehnologija črnila s kromatskim optimizatorjem zagotavlja enakomeren sijoči učinek pri tiskanju na svetleči papir. Črnilo je naneseno na natisnjeno fotografijo, nato pa kromatski optimizator uravnava odsev površine in reproducira pristne barve končnega natisa. S tem ustvari slike z visoko gostoto črne barve in na vaših natisih prepreči neželene učinke rjavenja.

 

 

Odlični črno-beli natisi

S sistemom črnil LUCIA PRO s štirimi namenskimi enobarvnimi črnili (črna za fotografije, matirana črna, siva in siva za fotografije) lahko ustvarjate čudovite črno-bele natise z nevtralnimi odtenki.

 

 

Profesionalna in funkcionalna zasnova

Tiskalnik imagePROGRAF PRO-1000 je rdečo linijo prevzel od serije fotoaparatov EOS kot simbol izjemne kakovosti. Ta namizni model s profesionalno in funkcionalno zasnovo bo navdahnil tako profesionalne kot amaterske fotografe. Njegovo trdno ohišje zagotavlja natančno brizganje črnila, dodatni pladenj za ročno podajanje pa omogoča delo s težjimi vrstami papirja.

 
 
 
 

Povečana učinkovitost za tiskanje velikih naklad

Veliki 80 ml črnilni vložki odpravijo potrebo po pogosti menjavi črnila, kartuša, ki omogoča enostavno menjavo in vzdrževanje, pa poveča učinkovitost pri tiskanju večjih naklad. Vseh 12 črnil preprosto vstavite s sprednje strani tiskalnika in so zaščiteni s preklopnim pokrovčkom.

 

 
 
 
 
 

Canonov kristalno jasen potek dela

Tiskalnik imagePROGRAF PRO-1000 uporabnikom Canonovega fotoaparata EOS omogoča samozavestno tiskanje slik z namensko grajeno programsko opremo za fotografiranje in tiskanje: Digital Photo Professional in vtičnikom Print Studio Pro. S tem edinstvenim Canonovim potekom dela od začetka do konca lahko uporabniki urejajo in tiskajo svoje slike iz Canonovega fotoaparata EOS, ob tem pa ohranijo originalne podrobnosti in jasnost prizorov.

15 ostalih izdelkov v tej kategoriji: