CANON Speedlite 470EX-Al Poglej v polni velikosti
Canon

CANON Speedlite 470EX-Al

Koda: 9946

Zmogljiva bliskavica Speedlite z edinstveno motorizirano vrtljivo glavo za odbojno osvetlitev, ki omogoča hitro in preprosto nastavitev profesionalne kakovosti osvetlitve.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

479,00 €

 

Ta zmogljiva bliskavica Speedlite srednjega razreda omogoča, da na vznemirljiv in hiter način posnamete profesionalno osvetljene slike.
Motorizirana vrtljiva glava za odbojno osvetlitev, ki se samodejno prilagodi za ustrezen kot, zagotavlja čudovito in naravno osvetlitev.

Odzivna bliskavica

Motorizirana glava bliskavice se samodejno nastavi, zato je kot odboja vedno ustrezen in izboljša osvetlitev prizorov, pri katerih je potrebna naravna in profesionalna osvetlitev z bliskavico.

Zmogljiva, prilagodljiva in hitro nastavljiva

Z vodilnim številom 47 m je bliskavica Speedlite 470EX-AI popolna izbira za osvetlitev velikih skupin in odbojno osvetlitev od sten in stropa, zato so slike mehkejše in naravnejše.

Osvetlite dlje in širše

Glava z vgrajeno povečavo uskladi izhodni kot bliskavice z zornim kotom objektiva in deluje v razponu povečave 24–105 mm (enakovredno polni velikosti).

Razločno prikazovanje podrobnosti

Matrični zaslon prikazuje podrobnejše podatke, na preprosto berljivem zaslonu LCD pa so prikazane vse nastavitve bliskavice.

Možnosti za ustvarjalno osvetlitev

Ko bliskavica Speedlite 470EX-AI ni nameščena na fotoaparatu, jo lahko sprožite z optičnim sprožilcem. Fotoaparati EOS z vgrajenim oddajnikom Speedlite lahko bliskavico sprožijo z razdalje 10 metrov, ne da bi bila potrebna dodatna oprema.

8 ostalih izdelkov v tej kategoriji: