CANON EOS M100 kit 15-45 + 22mm črn Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EOS M100 kit 15-45 + 22mm črn

Koda: 9678

CANON CASHBACK

V objektiv ujemite vsa nova doživetja! Sedaj lahko dobite do 300 evrov Cashback vračila na izbrane izdelke. Tako lahko še več stvari poskusite prvič! Akcija traja od 14.5. do 31.7.

Vse o promociji ...

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

669,00 €

Majhen in preprost, obenem pa stilski in povezljiv brezzrcalni fotoaparat z neverjetno kakovostjo slike, za popoln prehod s pametnega telefona.  

 

Povejte svojo zgodbo, kamor koli greste

Povejte svojo zgodbo s čudovitimi fotografijami in kinematografskimi videoposnetki polne visoke ločljivosti. S stilskim, kompaktnim in ustvarjalnim brezzrcalnim modelom EOS M100 lahko enostavno zajamete trenutek in ga delite prek enostavno vzpostavljene brezžične povezave ali povezave Bluetooth z upravljanjem, podobnim kot pri pametnem telefonu.

EOS M100

 

Kakovost brez truda

V trenutku naredite vtis z odlično izostrenimi fotografijami in kinematografskimi videoposnetki polne visoke ločljivosti podnevi ali ponoči, ki jih omogoča tipalo CMOS s 24,2 milijona slikovnih pik, samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, občutljivost do ISO 25600 in samodejni načini.

 

Kompaktna spontanost

Stilski in kompaktni EOS M100 v prenosljivem paketu nudi zmogljivost fotoaparata DSLR. Posnemite izjemne fotografije z obdelavo DIGIC 7 in ujemite dogajanje z zajemanjem 6,1 sličice na sekundo.


Edinstvena oblika

Izbirate lahko med številnimi slogi za edinstven videz fotoaparata. Izbirajte med 3 ikoničnimi barvami ohišja fotoaparata, nato pa dodajte zaščito za objektiv EH31-FJ, ki je na voljo v različnih barvah in oblikah.


Unique by design


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: