SONY ILCE7M3 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY ILCE7M3

Koda: 9960

Posnemite pomembne prizore s Sonyjevim α7 III, ki vključuje nov CMOS-senzor polnega formata z osvetlitvijo iz ozadja in druge napredne inovacije na področju zajema slik, hitro odzivnost, enostavno uporabo in zanesljivo vzdržljivost za različne potrebe fotografiranja.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 999,00 €

 

Prevzemite nadzor nad svobodo izraznih možnosti

Z izdelkom α7 III, ki ga odlikujeta osupljiva zmogljivosti zajema slik in hitro delovanje v kompaktnem ohišju, boste natančno posneli neponovljive trenutke tako, kot želite sami.

Upodabljanje prizorov z realističnimi podrobnostmi

Novo razvit slikovni senzor z osvetlitvijo iz ozadja in izboljšan sistem obdelave slik izpolnjujejo različne potrebe fotografiranja z zmogljivostmi zajema slik visoke kakovosti, ki bi jih pričakovali le od fotoaparata polnega formata.

Zmanjšanje šuma na slikah visoke ločljivosti

Do 1,5-stopenjska izboljšava kakovosti slike

Stand. razpon ISO je razširjen od ISO 100 do 51200 (za fotografije je ISO razširljiv od ISO 50 do 2048007). S tehnolog. za reprodukcijo podrobnosti in območno odprav. šumov ohranite podrobnosti slike ter odpravite šum. Učinkovita zmogljivost v razponu občutljivosti od srednjega do visokega zagotavlja visoke vrednosti ISO brez šumov ali popačenja.

Mirnejše fotografiranje s 5-osno stabilizacijo

Nova visokonatančna stabilizacija vključuje stabilizacijsko enoto in giroskopske senzorje ter algoritme za doseganje 5,0-stopenjske visoke hitrosti zaklopa v sistemu, ki odpravlja pet vrst tresenja fotoaparata s širokim razponom objektivov za odlično delovanje.

14-bita oblika zapisa RAW za bogato stopnjevanje

Najnovejši slik. procesor BIONZ X in komunik. procesor LSI obdelata slikovne signale v 16-bitni obliki zapisa, zato so slike čistejše in odtenki naravnejši. Procesor podpira 14-bitno obliko RAW tudi v tihem ali neprekinjenem načinu.

4D FOCUS – zmogljivost samodejnega ostrenja napreduje

Zmogljivost samodejnega ostrenja je izboljšana z izboljšavami samodejnega ostrenja, enako kot pri fotoaparatu α9. Ob optimalni uporabi zato objekti, ki se nepredvidljivo gibljejo, kot so plesalci, boksarji in divje živali, izdelku α7 III zlahka ne uidejo.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: