SONY DSC- HX99 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY DSC- HX99

Koda: 10441

HX99 kljub izjemni kompaktni velikosti zagotavlja visokokakovostne slike in vrhunsko učinkovitost, saj ponuja na primer zoom 24–720 mm, snemanje videa 4K, hitro in natančno samodejno ostrenje, visokokakovostno elektronsko iskalo OLED, priročen obroček in LCD-zaslon na dotik z nagibom za preprosto upravljanje.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

499,00 €

Vse osnovne funkcije v vaših dlaneh

ZEISS® z zoomom 24–720 mm in snemanjem videa 4K

HX99 je najmanjši fotoaparat na svetu z zoomom 24–720 mm, ki vedno sledi dogajanju. S svojim 24–720-milimetrskim objektivom ZEISS® Vario-Sonnar T* in zmogljivimi funkcijami, kot sta hitro pametno samodejno ostrenje in odzivno samodejno ostrenje oči, zagotavlja vrhunsko učinkovitost v vseh razmerah.

Optični stabilizator SteadyShotTMza kakovost

Prefinjeni algoritmi fotoaparata HX99 in visokozmogljiv giroskopski senzor skupaj odpravita učinke tresenja fotoaparata. Pri ročnem fotografiranju z visokimi povečavami je tako učinek tresenja bistveno manjši.

Zoom Assist, enostavno kadriranje premikajočih se predmetov

Zoom Assist pomaga pri hitrem in enostavnem kadriranju premikajočih se predmetov v razponu telefoto. Če tej funkciji dodelite gumb po meri in ga pritisnete, fotoaparat začasno zaustavi zoom, da lahko poiščete objekt in ga hitro znova kadrirate.

Video vsebina 4K visoke ločljivosti in visokokakovostne slike

Napredna slikovna tehnologija zagotavlja vrhunsko kakovost slike tako za video vsebine kot tudi za fotografije. Vaše slike bodo vedno lepe in v skladu s pogoji fotografiranja – od portretov, ki so videti naravno, do dinamičnih slik tudi v zatemnjenih svetlobnih razmerah.

Lepa upodobitev finih tekstur

Napredna tehnologija za obdelavo slik za slike visoke ločljivosti z malo šuma

Senzor CMOS Exmor RTM z osvetlitvijo iz ozadja z učinkovito ločljivostjo (18,2 milijona svetlobnih pik) skupaj z naprednim sistemom za obdelavo slik BIONZ XTMzmanjša šum pri visokih nastavitvah ISO, kot je ISO6400 (razširjen razpon). Reprodukcija finih tekstur je natančna in celo posnetki zatemnjenih prizorov so lahko lepi. Izboljšana je tudi reprodukcija barv, še posebej tenov človeške polti.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: