CANON EOS 5  DSR Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EOS 5 DSR

Koda: 8359

Združite hitro, intuitivno uporabo fotoaparata DSLR z ločljivostjo 50,6 milijona slikovnih pik in ujemite še tako majhne podrobnosti v vsakem trenutku. Fotoaparat EOS 5DS bo spremenil vaš pogled na svet. 

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

3 799,00 €

Dodatki

 

 

 

 

 

 

 

 

OGLED CELOTNIH SPECIFIKACIJ

 

 

Razvito za vrhunsko kakovost fotografij iz fotoaparata DSLR

Zagotavlja vrhunsko kakovost fotografij iz fotoaparata DSLR, z ločljivostjo 50,6 milijona slikovnih pik in nizkopasovnim filtrom preklica, ki izboljša ostrino tipala fotoaparata.

 

 

 

Zajem izjemnih podrobnosti

Tipalo CMOS polne velikosti z 50,6 milijona slikovnih pik lahko snema izjemne podrobnosti. Izredno visoka ločljivost omogoča obširno obrezovanje, a kljub temu zagotavlja osupljivo kakovost fotografije. Celo vdelana načina fotografiranja z 1,3-kratnim in 1,6-kratnim obrezovanjem ustvarjata datoteke z 30,5 oziroma 19,6 milijoni slikovnih pik.

 

 

 

Tiskanje umetniških kakovostnih fotografij na velikosti A0 in večjih

Tiskanje fotografij izredno visoke ločljivosti v velikem formatu – A0 in večjih – z nizko ravnijo šuma, resničnimi odtenki kože ter izjemno in natančno reprodukcijo barv po zaslugi visoko zmogljivih dvojnih procesorjev DIGIC 6.

 

Print FineArt

 

 

Povečana jasnost

Nizkopasovni filter preklica povečuje jasnost in ostrino fotografij visoke ločljivosti z minimalnim tveganjem za pojav odvečnih elementov, zaradi česar so fotoaparati EOS 5DS R dobra izbira za fotografiranje na prostem ali v nadzorovanih pogojih v studiu.

 

Enhanced Clarity

 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: