CANON LEGRIA HFG 50 Poglej v polni velikosti
Canon

CANON LEGRIA HFG 50

Koda: 10559

Živahne podrobnosti, močna optika in vrhunsko tipalo. Vaše popotovanje v neverjetno realističen svet z osupljivo ostrino tehnologije 4K se zdaj lahko začne.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 229,00 €

 

Nadgradite svoje spomine

Živite za pravi trenutek in z osupljivo ločljivostjo 4K ustvarite neverjetno natančne in realistične posnetke svojih dragocenih zgodb. To vam omogoča kamera, ki je preprosta za uporabo in opremljena z vrhunsko Canonovo optiko ter izvrstnim tipalom.

Preprosto ulovite vsako podrobnost

Novo tipalo 4K zajema neverjetno majhne podrobnosti za sodobne televizije 4K, zaslonka z 8 lopaticami pa daje z neizostrenimi svetlobnimi telesi posnetkom kinematografski pridih.

Posnemite najlepše trenutke kot strokovnjak

Uživajte ob stabilnih posnetkih z močno 20-kratno optično povečavo, kar omogočata široka odprtost zaslonke f/1,8–2,8 in napredna stabilizacija slike, ki popravi celo vrtenje in nagibanje kamere.

Ustvarjajte kompozicije in upravljajte napravo zgolj z dotiki s prsti

Jasen prikaz posnetkov na 3,0-palčnem zaslonu na dotik (460.000 pik) in z elektronskim iskalom visoke ločljivosti za ozkokotno snemanje pri dobri osvetljenosti.

Poenostavite si življenje in ga posnemite po svoje

S petimi gumbi, ki jim lahko dodelite funkcije, lahko prilagodite upravljanje in nastavite osvetlitev z vgrajenimi filtri za nevtralno gostoto za širšo odprtost zaslonke ali počasnejše hitrosti zaklopa.

Več kot priključite, več dobite

Priključite kamero neposredno na televizor, da si lahko takoj ogledate posnetke, in dodajte zunanji mikrofon za bolj profesionalen nastop.


23 ostalih izdelkov v tej kategoriji: