CANON EOS 7D  mk II Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EOS 7D mk II

Koda: 8029

CANON CASHBACK

V objektiv ujemite vsa nova doživetja! Sedaj lahko dobite do 300 evrov Cashback vračila na izbrane izdelke. Tako lahko še več stvari poskusite prvič! Akcija traja od 14.5. do 31.7.

Vse o promociji ...

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 789,00 €

Dodatki

Ustvarjen za tiste, ki ljubijo hitrost. Bodite prvi, ki ujame neobičajno, in ovekovečite trenutke, ki jih drugi fotografi zamudijo. Na fotografijah ali v filmih izrazite svojo ustvarjalno plat kot še nikoli do zdaj.    

 

 

 

 

 

OGLED CELOTNIH SPECIFIKACIJ

 

 

Iskanje nepozabnega fotografskega trenutka

Ustvarjen za tiste, ki ljubijo hitrost. Bodite prvi, ki ujame neobičajno, in ovekovečite trenutke, ki jih drugi fotografi zamudijo. Na fotografijah ali v filmih izrazite svojo ustvarjalno plat kot še nikoli do zdaj.

 

 

 

Sledite tudi najhitrejšemu dogajanju

Ujemite želeni trenutek ne glede na hitrost dogajanja

Fotografirajte zaporedja največ 10 slik na sekundo s popolnim samodejnim ostrenjem in osvetlitvijo. Odzivno upravljanje pomeni, da boste ujeli drobni trenutek, ki ga lovite, velik medpomnilnik pa vam omogoča, da nadaljujete s fotografiranjem brez padca učinkovitosti.

 

 

 

Ujemite trenutek 

EOS 7D Mark II vam z dvema procesorjema za obdelavo slike "DIGIC 6" zagotavlja odzivno delovanje. Izjemno kratek čas zamika pomeni, da boste natančno ujeli dragocene trenutke.

 

 

 

Izbira točke samodejnega ostrenja 

Vseh 65 točk za samodejno ostrenje lahko uporabite skupaj ali jih združite v premična območja, ki pokrivajo predmete izven središča. Lahko pa izberete samo eno točko za samodejno ostrenje in izostrite točno določen del prizora.

 

 

 

Napredno ostrenje iTR 

Sistem samodejnega ostrenja iTR fotoaparatov EOS 7D Mark II uporablja informacije o barvah in obrazih, s katerimi prepoznava in sledi predmetom, ki se premikajo po prizoru. Odzivnost samodejnega ostrenja lahko prilagodite s preprostim orodjem, ki ostrenje med premikanjem nastavi glede na okolje in predmet fotografiranja. Na ta način drugi predmeti, ki prizor prečkajo pred predmetom, ne motijo ostrenja.

 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji:

Uporabniki, ki so kupili ta izdelek, so kupili tudi: