Novo CANON Selphy CP 1300 črn + Creactive kit Poglej v polni velikosti
Canon

CANON Selphy CP 1300 črn + Creactive kit

Koda: 10115

PRI NAKUPU TISKALNIKA PREJMETE USTVARJALNI KOMPLET, S KATERIM NATISNETE NAJLJUBŠE FOTOGRAFIJE NA NALEPKE.

Eleganten, prenosljiv in hiter brezžični tiskalnik fotografij je odličen za ustvarjanje edinstvenih natisov fotografij iz združljivih pametnih naprav, fotoaparatov in drugih izdelkov

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

109,00 €

Izjemno hitro tiskanje fotografij profesionalne kakovosti iz pametnih naprav in drugih izdelkov

Prenosljivi brezžični tiskalnik fotografij omogoča, da hitro in kjer koli ustvarite obstojne natise fotografij vrhunske kakovosti iz združljivih pametnih naprav, fotoaparatov in drugih izdelkov. Delite dragocene trenutke na edinstvene načine z različnimi možnostmi postavitve strani in možnostmi "mešane" postavitve strani.

Pametno tiskanje

Uživajte v hitrem brezžičnem tiskanju iz pametnih naprav s programi Canon PRINT, MopriaTM, Apple AirPrintTM in z gumbom za Wi-Fi. Fotografije iz različnih pametnih telefonov lahko združite s funkcijo Party Shuffle.

 

Trajna kakovost

Barvno-sublimacijska tehnologija zagotavlja, da so živahni in obstojni natisi vrhunske kakovosti pripravljeni v manj kot minuti. Samodejno optimiranje slike zagotavlja, da so vaše fotografije vedno vrhunske.

 

Ustvarjajte edinstvene fotografije

Ustvarjajte in delite edinstvene natise fotografij v zelo kratkem času z uporabo različnih možnosti postavitve strani in možnosti "mešane" postavitve strani, vključno z možnostjo tiskanja na papir majhnih velikosti in možnostjo tiskanja fotografij za osebne dokumente.

Tiskanje na poti

Tiskalnik je majhen, enostavno prenosljiv in omogoča hitro ter zanesljivo tiskanje fotografij profesionalne kakovosti kjer koli. Z izbirno visokozmogljivo baterijo lahko natisnete do 54 fotografij.

6 ostalih izdelkov v tej kategoriji: