CANON EOS M100 kit 15-45 črn Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EOS M100 kit 15-45 črn

Koda: 9681

CANON CASHBACK

To zimo izberite svoj najljubši Canon fotoaparat in ujemite vse dragocene trenutke. Ob nakupu katerega koli od izbranih izdelkov lahko med 15. 11. 2018 in 31. 1. 2019 zahtevate vračilo dela kupnine v vrednosti do 300 evrov.

Vse o promociji ...

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

419,00 €

Majhen in preprost, obenem pa stilski in povezljiv brezzrcalni fotoaparat z neverjetno kakovostjo slike, za popoln prehod s pametnega telefona. 

 

 

Povejte svojo zgodbo, kamor koli greste

Povejte svojo zgodbo s čudovitimi fotografijami in kinematografskimi videoposnetki polne visoke ločljivosti. S stilskim, kompaktnim in ustvarjalnim brezzrcalnim modelom EOS M100 lahko enostavno zajamete trenutek in ga delite prek enostavno vzpostavljene brezžične povezave ali povezave Bluetooth z upravljanjem, podobnim kot pri pametnem telefonu.

EOS M100

 

Kakovost brez truda

V trenutku naredite vtis z odlično izostrenimi fotografijami in kinematografskimi videoposnetki polne visoke ločljivosti podnevi ali ponoči, ki jih omogoča tipalo CMOS s 24,2 milijona slikovnih pik, samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, občutljivost do ISO 25600 in samodejni načini.

 

Kompaktna spontanost

Stilski in kompaktni EOS M100 v prenosljivem paketu nudi zmogljivost fotoaparata DSLR. Posnemite izjemne fotografije z obdelavo DIGIC 7 in ujemite dogajanje z zajemanjem 6,1 sličice na sekundo.


Edinstvena oblika

Izbirate lahko med številnimi slogi za edinstven videz fotoaparata. Izbirajte med 3 ikoničnimi barvami ohišja fotoaparata, nato pa dodajte zaščito za objektiv EH31-FJ, ki je na voljo v različnih barvah in oblikah.


Unique by design


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: