Postopek nakupaPostopek nakupa

VKLOPI RAZUM, ZAHTEVAJ RAČUN!


Naročanje je možno 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec izbira in naroča izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščeni po kategorijah. Če želite nakupovati preko spleta, se morate prijaviti preko povezave "Prijava" desno zgoraj, s tem si odprete račun. Kliknite na povezavo ter izpolnite obrazec, pri tem pa bodite pozorni na točnost podatkov in polja z obveznim vnosom.

Zapomniti si velja, da je vaš elektronski naslov hkrati tudi vaše bodoče uporabniško ime. Preden potrdite postopek s pritiskom na "Ustvarite nov račun", se prepričajte, da se strinjate s pogoji poslovanja. Počakajte, da prejmete potrdilo o uspešno opravljeni registraciji na navedeni e-naslov. Ko ste ga prejeli, je vaša registracija opravljena, vi pa lahko preko s svojega elektronskega naslova in gesla začnete kupovati v spletni trgovini.

Z elektronskim naslovom in geslom se lahko vpišete preko povezave "Prijava" desno zgoraj. Prijava je možna tudi med nakupom, ko se pomaknete iz košarice na blagajno. Željeni izdelek dodajte v nakupovalno košarico s klikom na gumb "Dodaj v košarico", ki ga najdete ob vsakem izdelku. V posebnem okencu se bo pokazalo potrdilo, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico in vsebina košarice. Ko zaključite z nakupi, se z gumbom "Na blagajno" premaknete stopnjo naprej.Pregledate lahko vsebino košarice in jo, če želite, spremenite. Dodate lahko več enakih izdelkov, kakšen izdelek odstranite, povsem izpraznite košarico, se vrnete k izbiranju blaga ali pa premaknete na blagajno.

Obstaja pet stopenj: PovzetekPrijavaNaslovi, Dostava, Plačilo.

Če se še niste prijavili, se vam bo ob pritisku na gumb "Na blagajno", odprlo okence za prijavo, kjer se boste prijavili, kot je opisano zgoraj. Po uspešni prijavi se odpre okno Dostava, kjer izberete način dostave. Z gumbom "Plačilo" se odpre okno, kjer se odločite za način plačila. Zadnji korak pri postopku nakupa je pregled in potrditev celotnega nakupa. Zdaj ničesar več ne vpisujete ali spreminjate; ko se izpišejo vsi podatki o nakupu, jih je treba le potrditi s klikom na gumb "Potrjujem naročilo".

Obveščeni boste, da je bilo vaše naročilo sprejeto, na svoj elektronski naslov pa boste dobili sporočilo o opravljenem nakupu.