CANON SX 430črn Poglej v polni velikosti
Canon

CANON SX 430črn

Koda: 9351

Zajemite dragocene spomine v podrobnih fotografijah in filmih s tem preprostim, povezljivim majhnim hibridnim fotoaparatom z veliko, 45-kratno povečavo.   

 

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

255,00 €

 


 

Majhen hibriden fotoaparat, ki je preprost, zabaven in povezljiv

Brez truda zajemite čudovite podrobnosti s tem vsestranskim, enostavno prenosnim majhnim hibridnim fotoaparatom s 45-kratno povečavo. Odlične fotografije in filmi visoke ločljivosti so enostavni za zajemanje in deljenje z uporabo pametnega samodejnega načina – enostavnih in zabavnih ustvarjalnih načinov.

 

PowerShot SX430 HS Sample Zoom Set

 

Velika, 45-kratna povečava

Zajemite čudovite oddaljene podrobnosti z uporabo tega majhnega fotoaparata z veliko, 45-kratno optično povečavo. Enostaven za prenašanje in udoben za držanje – je odličen spremljevalec pri posebnih priložnostih.

 

Odlična kakovost

Uživajte v izjemnih slikah najlepših spominov zahvaljujoč 20,0 milijonom slikovnih pik in pametnemu stabilizatorju slike, ki ohrani fotografije jasne in filme mirne.

 

Enostavna povezljivost

Deljenje zabavnih trenutkov s prijatelji ali uporaba pametne naprave kot daljinskega upravljalnika je povsem enostavno z uporabo aplikacije Canon Connect. Preprosto se povežite z enim samim dotikom z uporabo tehnologij Wi-Fi in NFC.

 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: