Sony

SONY DSC- RX100M5A

Koda: 10241

vrhunski kompaktni fotoaparat za videoposnetke in fotografije z očarljivimi podrobnostmi. Od RX100 je prevzel slikovni senzor tipa 1.0, izboljšan z AF izjemne hitrosti 0,05 s, 315 točkami AF s faznim zaznavanjem v ravnini ostrenja, z neprekinjenim fotografiranjem z do 24 sličic/s, sledenjem AF/AE in z izjemnimi zmogljivostmi videoposnetkov 4K. 

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

849,00 €

Pokritost s 315 točkami AF je akcija v ostrenju

315 gosto razporejenih točk samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem ponuja široko pokritost (65 % območja slike slikovnega senzorja) za dosledno samodejno ostrenje in sledenje, celo majhnih, hitro gibajočih se predmetov. 

Samodejno ostrenje, doseženo v le 0,05 sekunde

Fotoaparat s sistemom hitrega hibridnega AF, ki združuje hitro samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem in izjemno natančno samodejno ostrenje z zaznavanjem kontrasta, se lahko osredotoči na predmete v gibanju in jih posname v pičlih 0,05 s.

Neprekinjeno snemajte s hitrostjo do 24 sl./s s sledenjem AF/AE

Gladko sledenje objektu ob zmanjšani stopnji zatemnitve

Zajemite slike z 20,1 milijona slikovnih pik pri do 24 sličicah/s, neprekinjeno za do 233 posnetkov in s polnim sledenjem AF/AE za vsakega. Ob manjši zatemnitvi enostavneje sledite premikajočim se objektom na LCD-zaslonu ali iskalu.

Tisti, ki je tišji in bolj skrit

Preklopite na elektronski zaklop in izklopite zvok, da se lahko tiho približate hišnim ljubljenčkom in drugim objektom ter jih posnamete tudi ob uporabi načinov neprekinjenega fotografiranja. 

Gonilna sila v ozadju naprednega samodejnega ostrenja in neprekinjenega fotografiranja

CMOS-senzor Exmor RS™, BIONZ X™ in sprednji čip LSI

 Upravljanje slikovnega senzorja CMOS Exmor RS z 20,1 milijona učinkovitih slikovnih pik, ki ga odlikujejo senzor samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem v ravnini ostrenja, napredni hitri slikovni procesor BIONZ X in komunikacijski procesor LSI, ki podpira obdelavo slik, je učinkovito. Skupaj dosežejo 0,05-sekundno odzivnost samodejnega ostrenja, hitro neprekinjeno fotografiranje s sledenjem AF/AE s hitrostjo do približno 24 sličic/s, boljše zaznavanje ločljivosti in nizke ravni šuma, kakor tudi natančnejše zaznavanje obraza in oči.

 

20 ostalih izdelkov v tej kategoriji: