Peak Design

PEAK DESIGN Everyday backpack 20l Charcoal

Koda: 10048

Everyday Backpack je prodajna uspešnica podjetja Peak Design! Nahrbtnik, ki se prilagaja vaši opremi, življenskemu slogu in okolju. Peak design "Everyday Backpack" je ustvarila skupina oblikovalcev, inžinirjev in fotografov, za potrebe kreativnih in pustolovskih ljudi.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

249,90 €

Stilski vsako dnevni nahrbtnik z 20L volumna, je vsestranski fotografski/videografski nahrbtnik za fotografiranje v mestu ali pa za vsako dnevno rabo. Nahrbtnik se ponaša z nešteto iznajdljivimi detajli, 20 litrov volumna in odlično ergonomijo.

 - veliko prostora, super udoben, hitri dostop do notranjosti
 - premikajoče in unikatno zložljive notranje pregrade
 za prilagoditev notranjosti vašim potrebam
- primeren za fotografsko opremo, stojalo, 15" prenosni računalnik, dodatke, vodo in še veliko več

Neprimerljiva dostopnost, razširitev in organizacija notranjih elementov. Pantentiran"MagLatch" magnetni sistem omogoča hitri in tihi dostop do zgornjega dela. Dostop do opreme je mogoč iz leve in desne strani, pri čemer sta zadrgi vremensko odporni. Velika opcija za nošene dodatne opreme od dronov do spalnih vreč, zahvaljujoč dvema po dolžini prilagodljivima trakovoma, katera sta skrita v straneh nahrbtnika. Itegriran sistem za namestitev na ročno pritjago (z ročico), pomaga pri vsako dnevnih izletih kot tudi obsežnih potovanjih.

Neskočno opcij prilagoditev notranjosti ponujajo v "FlexFold" razdelici notranjih predelov nahrbtnika. Hkrati z njimi lahko lažje organizirate in zaščitite vašo fotografsko opremo, ki se ne nabira čisto na dnu nahrbtnika.

Notranji oblaženi žepi so narejni kot zanalašč za dodatke. Nameski žep za do 15” laptop/prenosni računalnik in dokumente.

Izjemno prepost/minimalistični in estetsko lepo narejen nahrbtnik.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: