NIKON Z 14-30mm f/4 S Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z 14-30mm f/4 S

Koda: 10301

S tem ultraširokokotnim zoom objektivom polnega formata, ki vam zagotavlja ustvarjalno prednost, bodite neposredno v prizoru samem. Objektiv ima kompaktno zgradbo in ravno sprednjo lečo. Omogoča uporabo 82 mm filtrov in ga zlahka pospravite v manjšo torbo za opremo. Vaše fotografije in videoposnetki bodo dajali vtis prisotnosti v dogajanju ne glede na to, kje jih posnamete.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 399,00 €

 

Fotografije in videoposnetki, ki dajejo vtis prisotnosti v dogajanju

Pretiravajte s perspektivami. Ustvarite intimne okoljske portrete. Nikonov široki bajonet Z temu objektivu omogoča, da ujame več svetlobe po celotnem kadru. Ultraširoko območje zooma in kompaktna zgradba, da boste lahko šli, kamor vas ponese domišljija. Od vedut do ulic – ujemite ves sijaj raznolikih prizorov.

Omogoča namestitev filtrov
 
Prvi ultraširokokotni objektiv polnega formata, na katerega lahko namestite 82 mm filtre¹, ne da bi potrebovali okorna držala. Odličen za fotografije. Še boljši za videoposnetke.
 
Vedno oster
 
Napredna optična zasnova. Hitrejša komunikacija med objektivom in fotoaparatom. Izjemna ostrina in minimalno popačenje skozi celoten razpon zooma.
 

Pokrajine. Mestni prizori.

Pokažite več. Motivi so vedno upodobljeni izjemno jasno in z vsemi podrobnostmi, pa naj gre za urbano dramatičnost ali za široko nebo. Zvezde in mestne luči so prikazane kot jasno zaobljene točke.

Arhitektura. Notranji prostori

Vodilne linije. Drzni koti. Brez težav ujemite motive v še tako tesnih prostorih in ozkih uličicah. Ker je najmanjša razdalja ostrenja v celotnem območju zooma zgolj 0,28 m, lahko nadzorujete kader – čisto od blizu do neskončnosti.

Narejen za videoposnetke
 
Enostavno prehajajte iz svetlih zunanjih prizorov v temne notranje prostore. Večostritveni sistem in fiksna zaslonka f/4 tega objektiva zagotavljata izjemno zmogljivost pri šibki svetlobi in dosledno osvetlitev v celotnem razponu zooma.
 

Sijajne fotografije. Vse do robov.

Izjemna optična zmogljivost tega zoom objektiva omogoča popolno poustvarjanje vsakega dela prizora. Zmanjšanje količine svetlobe ob robu je nadzorovano, tako da je celoten kader ustrezno osvetljen. Uživajte v ostrini od roba do roba, živahnih barvah in globokem kontrastu.

 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: