SONY SEL55F18Z Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL55F18Z

Koda: 9600

Standardni glavni objektiv z goriščno razdaljo 55 mm in veliko najširšo zaslonko F1,8 omogoča osupljiva kontrast in ločljivost ZEISS Sonnar za ohišja polnega formata serije E. Ustvari lahko tudi čudovito zameglitev ozadja, s katero poudarite predmet. Velika in svetla najširša zaslonka omogoča fotografiranje iz roke pri šibki svetlobi ter zagotavlja izjemno ostro in jasno sliko.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

949,00 €

 

Hitra zaslonka F1,8 za širok ustvarjalni nadzor

S priznano ločljivostjo in kontrastom ZEISS lahko izkoristite vse prednosti slikovnih senzorjev polnega formata, na primer pri seriji Sony α7, velika najširša zaslonka F1,8 pa omogoča čudovito zameglitev ozadja polnega formata. Izberete lahko tudi večjo globinsko ostrino. Takšen svetel objektiv olajša tudi fotografiranje pri šibki svetlobi.


Tekoča zameglitev izboljša globino in dimenzijo

Krožna zaslonka z 9 lopaticami in vrhunska optika objektiva omogočata čudovite učinke zameglitve na neizostrenih delih in naravne poudarke, ki ne odvračajo pozornosti od pomembnega predmeta v ospredju in podrobnosti.


Sony in ZEISS zagotavljata boljše slike

Napredna tehnologija družb ZEISS in Sony omogoča natančno optično zasnovo s tremi asferičnimi elementi, tudi dvema obojestranskima, ki učinkovito zmanjšujejo vse oblike odstopanja ter zagotavljajo izjemno ostrino in kontrast po celotni sliki. Premaz ZEISS T* odpravlja notranje odseve za izjemen kontrast od poudarkov do globokih črnih odtenkov.


Zanesljivo fotografirajte v vseh razmerah

Nekatere najboljše fotografije so posnete v zahtevnih razmerah. Zasnova objektiva je odporna na prah in vlago, zato ga lahko zanesljivo uporabljate v zmerno vlažnih ali prašnih pogojih in zanesljivo posnamete vse odlične prizore.


Neverjetne barve in kontrast

Premaz ZEISS T* je pomemben dejavnik, saj učinkovito odpravlja umetne odseve, ki lahko znižajo splošno kakovost slike. Zaradi manj odsevov in bleščanja so boljše barve in kontrast za globoke slike tridimenzionalnega videza.


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: