SONY SEL-70200GM Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL-70200GM

Koda: 9690

Teleobjektiv s fiksno zaslonko F2,8 z razponom zooma 70–200 mm z vrhunsko ločljivostjo in zameglitvijo serije G Master.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

2 699,00 €

 

Edinstveni teleobjektiv z zoomom s fiksno zaslonko F2,8

V seriji G Master je uporabljena najnaprednejša tehnologija, ki je še izboljšala že tako vrhunsko delovanje objektiva Sony G. Ta model združuje vrhunsko zameglitev z objektivom G in nove stopnje ločljivosti in prinaša neverjeten teleobjektiv z zoomom F2,8, ki zagotavlja neprekosljivo upodabljanje, odlično samodejno ostrenje in visoko zmogljivost stabilizatorja slike.


Izjemne podrobnosti in učinki zameglitve z enim objektivom

Ta objektiv je bil posebej zasnovan za razčlenjevanje prostorskih frekvenc z odličnim kontrastom, saj ima tri asferične elemente, vključno z dvostranskim elementom in novim izjemno asferičnim elementom (XA) z natančnostjo površine 0,01 mikrometra, za učinkovit nadzor nad odstopanjem za vrhunsko ločljivost in izjemno zameglitev.


Naravne slike brez umetnih barv

Barvno odstopanje, ki lahko povzroča težave pri teleobjektivih, učinkovito odpravljajo štirje elementi iz ED-stekla (za izjemno nizko razpršitev) in dva elementa Super ED. Prelivanje barv je odpravljeno, zato lahko objekt posnamete z največjo možno ostrino.


Dodatne izboljšave za vrhunsko samodejno ostrenje pri snemanju videoposnetkov

Dvojni linearni motor sistema za ostrenje ima pomembno vlogo, saj zagotavlja učinek "majanja" za sistem samodejnega ostrenja s kontrastnim zaznavanjem pri snemanju videoposnetkov. K izboljšanemu ostrenju, ki je idealno tako za fotografiranje kot za snemanje, pripomore tudi tiho mehansko delovanje in optična zasnova, ki učinkovito zmanjšuje zvok ostrenja.


Vrhunsko delovanje pri bližinskih posnetkih

Vrhunsko delovanje pri bližinskih posnetkih z najmanjšo razdaljo ostrenja 0,96 m in 0,25-kratno največjo povečavo je idealno za portrete, posnetke telefoto makro in še več. Dodatne izboljšave vključujejo elemente iz ED-stekla in lebdeči mehanizem za ostrenje, s katerim lahko nadzirate odstopanje, ki lahko predstavlja težavo pri bližinskih posnetkih.


Hitro samodejno ostrenje, optimizirano za fotografiranje in snemanje videoposnetkov

Dve skupini težkih elementov za ostrenje hitro in natančno nastavita ločena sprožilnika: zmogljiv sprožilnik SSM (supersonični motor) za sprednjo skupino in dvojni linearni motor za zadnjo skupino. Izboljšana natančnost postavitve in podatki, ki jih v realnem času posreduje več tipal položaja, omogočajo, da lahko sistem samodejnega ostrenja ohišja deluje s celotno zmogljivostjo.


Izjemna jasnost in kontrast

Napredna tehnologija plasti Nano AR zagotavlja premaz objektiva z natančno dodelano nanostrukturo, ki učinkovito odpravlja odboje svetlobe, ki lahko povzročajo odseve in bleščanje, ter tako občutno izboljša jasnost, kontrast in splošno kakovost slike.(1. Plast Nano AR / 2. Steklo / 3. Svetloba, ki prehaja skozi objektiv)


Delovanje in zanesljivost, prilagojena za delo na terenu

Trdna struktura in nespremenjena dolžina objektiva med ostrenjem in prilagajanjem zooma omogočata enostavno uporabo v različnih razmerah fotografiranja. Gumbi za zaklep ostrenja lahko nadzirajo točko ostrenja tudi med neprekinjenim samodejnim ostrenjem, s stikalom omejevalnika razpona ostrenja pa lahko prednastavite različne razdalje ostrenja za največjo hitrost samodejnega ostrenja.


11 lopatic za bogato zameglitev

Sonyjeva krožna zaslonka je običajno imela do 9 lopatic, ta objektiv pa je opremljen s krožno zaslonko z 11 lopaticami, ki prinaša nove dimenzije zameglitve z neverjetno lepoto in naravnimi poudarki.


Stabilizacija za ostre, nezamegljene slike

Izjemno zmogljiv stabilizator slike je vgrajen neposredno v objektiv za ostre, nezamegljene slike s širokim razponom objektov. Težki objektiv s stabilizatorjem poganja linearni motor za hitro in natančno stabilizacijo. 5-osni stabilizator slike je na voljo pri uporabi ohišij serije α z vgrajenim stabilizatorjem slike.


Zagotovljena stabilnost tudi med obračanjem

Da bi lahko v celoti izkoristili prednosti, ki jih prinaša vgrajeni stabilizator slike v različnih razmerah fotografiranja, ima model SEL70200GM stabilizacijo MODE 2, ki jo je mogoče preklapljati in s katero lahko stabilizator slike uporabljate pri obrnjenih posnetkih za jasnejšo sliko in večji učinek.


Snemljiv nastavek za stojalo, ki se lahko vrti

Vsestranski nastavek za stojalo za objektiv omogoča enostavno odstranjevanje fotoaparata s stojala v razmerah, ki zahtevajo hitre odzive. Opremljen je tudi z vrtljivim mehanizmom, s katerim lahko hitro preklapljate med ležečim in pokončnim položajem. Mehanizem z zaklepom ščiti vaš fotoaparat pred poškodbami. 


Visoka zanesljivost v zahtevnih pogojih

Zaprta zasnova, ki je odporna na prah in vlago, in premaz sprednjega elementa iz fluora zagotavljata dodatno zaščito za zanesljivo delovanje v težkih razmerah.



30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: