Canon SPEEDLITE EL-5 Poglej v polni velikosti
Canon

Canon SPEEDLITE EL-5

Koda: 11478

Izberite zmogljivo bliskavico Speedlite EL-5 in z izboljšano komunikacijo in funkcijami, ki jih omogoča Canonov večnamenski podstavek, ujemite edinstvene trenutke.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

518,00 €

Ustvarjena za izjemnost

Izberite zmogljivo bliskavico Speedlite EL-5 in z izboljšano komunikacijo in funkcijami, ki jih omogoča Canonov večnamenski podstavek, ujemite edinstvene trenutke.

Zmogljivost in nadzor, ko ju najbolj potrebujete

Oglejte si, kako boste bliskavico Speedlite EL-5 dodali v svojo torbo za opremo, saj ponuja privlačno kombinacijo zanesljivosti in profesionalne zmogljivosti.

Profesionalna osvetlitev z vrhunsko zmogljivostjo

Z zmogljivo bliskavico GN60, ki zagotavlja hitro proženje in dolgo neprekinjeno delovanje, ujemite nepozabne trenutke, medtem ko indikator ravni moči zagotavlja zanesljivo polnjenje litij-ionske baterije LP-EL.

Večnamenski podstavek za napredno delovanje

S Canonovim večnamenskim podstavkom1 lahko upravljate bliskavico SPEEDLITE EL-5 neposredno iz fotoaparata. Nov vmesnik zagotavlja zanesljivo povezavo ter izboljšano komunikacijo in funkcije.

Paket funkcij za ustvarjalno fotografijo

Uporabite pomnilnik FE za hitrejše nastavitve in ročni način za natančen nadzor do 1/1024 moči. Načini bliskavice po meri omogočajo shranjevanje nastavitev in povezavo z lastnimi nastavitvami fotoaparata po meri.

Osvetlitev z več bliskavicami za fotografije studijske kakovosti

Z vgrajenim radijskim oddajnikom lahko brezžično upravljate do 15 bliskavic Speedlite z razdalje do 30 m, z dvojnimi belimi LED-lučmi in prilagoditvijo svetlosti pa lahko nastavite osvetlitev.

Intuitiven vmesnik in napredno upravljanje

S krmilno ročico bliskavice Speedlite ali prek zaslona LCD fotoaparata z gumbom za neposredni meni bliskavice Speedlite ali oddaljeno prek programa Camera Connect lahko upravljate nastavitve. Bliskavico SPEEDLITE EL-5 lahko nagnete navzgor do 120° ali vstran, da dosežete odbojno osvetlitev.

Oddaljeno in zanesljivo delovanje v vseh okoliščinah

Fotografirajte z bliskavico v vseh vremenskih razmerah, saj tesnila, ki so odporna na vremenske vplive, in izboljšana notranja zasnova zračnega toka ohranjajo glavo hladno.

8 ostalih izdelkov v tej kategoriji: