SONY CFexpress 256gb G 1700/1480mb/s Poglej v polni velikosti
Sony

SONY CFexpress 256gb G 1700/1480mb/s

Koda: 11679

Ta pomnilniška kartica z neverjetno hitrostjo do 1700 MB/s (branje) in 1480 MB/s (zapisovanje) podpira razvoj vrhunskih fotoaparatov in videokamer v prihodnosti. Sonyeva pomniniška kartica CFexpress tipa B je namenjena profesionalnim fotografom, videografom in navdušencem, ki želijo izboljšati svoje delo s hitrostjo brez primere ter izjemno zanesljivostjo. 

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

529,00 €

Delajte hitreje in bodite storilnejši

Z naravnim razvojem standardov XQD® in CFAST®, se s pomnilniškimi karticami CFexpress tipa B odpira vrsta možnosti za profesionalce. Obdelava datotek visoke ločljivosti in hitro zapisovanje v majhnem, a obstojnem formatu, ponujata odlične pogoje za hitrejše delovne procese ter večjo storilnost, pri čemer je dovolj časa tudi za ustvarjalnost.

Fotografija s hitro odzivnostjo

To je ena od najhitrejših pomnilniških kartic, saj se ponaša s hitrostjo zapisovanja do 1480 MB/s. Idealna je za neprekinjeno fotografiranje hitrih prizorov v nestisnjenem formatu RAW, kakršne ponujajo motoristični športi in življenje v divjini.

Vrhunska videografija

S kartico CFexpress tipa B je snemanje videoposnetkov visoke bitne hitrosti v ločljivosti 4K ali višji stabilno, zato je brez dvoma prava izbira za uporabo z visokokakovostnimi videokamerami.

Izredno učinkovito delo

Z optimiziranim bralnikom MRW-G1 hitreje kot doslej v računalnik prenašate in varnostno kopirate velike datoteke, npr. pakete visokoločljivostnih fotografij ali videoposnetki visoke bitne hitrosti, zato imate dovolj časa za retuširanje ter urejanje.

9 ostalih izdelkov v tej kategoriji: