NIKON MC-N10 daljinsko držalo Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON MC-N10 daljinsko držalo

Koda: 11480

S tem kompaktnim in lahkim daljinskim držalom boste zlahka upravljali Nikonov brezzrcalni fotoaparat, ki je srce vaše snemalne opreme. Držalo, ki ga zlahka povežete, postavite v ustrezen položaj in delate z njim, omogoča popoln nadzor najpomembnejših nastavitev. Moda, šport, prireditve, dokumentarne oddaje. Če delate z ekipo ali sami. Okoliščine snemanja so morda kompleksne, zato pa ni treba, da je tako tudi z vašo opremo.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

499,00 €

Kot da je fotoaparat v vaši roki

 

Neposredno z držalom upravljajte vrsto različnih funkcij za snemanje videa. Na voljo so vse glavne nastavitve videoposnetkov, vključno s tistimi, ki jih običajno upravljate z gumbi na hrbtni strani fotoaparata, in tistimi, ki ste jih dodelili gumbom za upravljanje ali gumbom Fn.

Popoln v vsaki postavitvi

Držalo tehta približno 260 g z vstavljenima baterijama AA, zato ga zlahka držite in vaši opremi ne dodaja odvečne teže. Standardna rozeta ARRI omogoča hitro spreminjanje položaja, vrtljivi gumbi brez klikov pa poskrbijo za tišino med snemanjem.

Pripravljen za delo

Ali morate posneti pomemben prizor? 12-urni čas delovanja z baterijama AA pomeni, da boste pripravljeni na daljše snemalne dneve brez skrbi, da bi morali zamenjati bateriji. Snemajte, znova postavite kader in nadaljujte s snemanjem – vse to brez ustavljanja.

Zanesljiva povezava

To držalo se prek priključka USB-C poveže z Nikonovim fotoaparatom, kar zagotavlja stabilno povezavo ne glede na to, kje fotografirate. Če fotografirate na obljudeni lokaciji, kjer so lahko težava radijske motnje, se vam ne bo treba zanašati na brezžični signal.

 

12 ostalih izdelkov v tej kategoriji: