SONY DSC- RX10M4 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY DSC- RX10M4

Koda: 10504

Hitro ostrenje in zmogljiv zoom. Izkusite kakovost izdelka RX10, ki dvigne zmogljivost fotoaparata in kakovost slike na novo raven.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 799,00 €

Samodejno ostrenje izjemne hitrosti z izjemnim razponom zooma

Sedaj lahko na preprost način posnamete še osupljivejše fotografije in videoposnetke ob vsaki priložnosti. Novi RX10 IV je mnogo več kot trpežen in premišljen paket – vključuje revolucionarne inovacije, ki jih občudujejo celo profesionalci, od prvovrstnega, izjemno hitrega sistema samodejnega ostrenja, legendarne optike s 25-kratnim razponom zooma do neverjetno natančne in zmogljive obdelave slike ter mnogo več. 

Hitrost samodejnega ostrenja 0,03 sekunde ne zamudi nobenega trenutka

Sistemi samodejnega ostrenja izdelka RX10 IV izboljšajo odzivnost, točnost in obseg za še bolj natančno in zanesljivo ostrenje objekta, ne glede na to, kako hitro se prizori odvijajo.

Neprimerljiva hitrost samodejnega ostrenja

Oglejte si izjemno hitro ostrenje v akciji

0,03 sekundno samodejno ostrenje je vodilno v svetu zahvaljujoč slikovnemu senzorju Exmor RS™ CMOS tipa 1.0, ki zagotavlja nenehno hitro in natančno samodejno ostrenje.

Vsestranska pokritost samodejnega ostrenja

Samodejno ostrenje zajame objekt, ne glede na mesto v sliki

315-točkovno samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem pokriva približno 65 % območja slike, s čimer zagotavlja široko pokritost samodejnega ostrenja objektov, ki se pojavijo v okvirju.

Zanesljivo samodejno ostrenje s sledenjem

Sledite hitro premikajočim se objektom, kolikor dolgo želite

Tehnologija za samodejno ostrenje z visoko gostoto omogoča, da ostrenje zanesljivo sledi premikajočim se objektom in aktivira točke samodejnega ostrenja za pokrivanje območja okoli objekta. 

Napredno delovanje s preprostim dotikom

Bolj otipljiv nadzor ostrenja tudi med fotografiranjem

Izjemni RX10 IV poskrbi za boljšo intuitivno, vsestransko upravljanje ostrenja na dosegu prstov. 

Hitrejše in poglobljeno upravljanje samodejnega ostrenja

Razširjeno in izpopolnjeno samodejno ostrenje

Uporaba na dotik in druge inovacije samodejnega ostrenja optimalno izkoristijo vrhunsko hitrost, natančnost in vsestranskost sistema hitrega hibridnega ostrenja za fotografiranje na lokaciji, neprekinjeno fotografiranje in fotografiranje v izjemnem telephoto načinu. 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: