Peak Design Everyday backpack 30l Charcoal Poglej v polni velikosti
Peak Design

Peak Design Everyday backpack 30l Charcoal

Koda: 10047

Nahrbtnik, ki se prilagaja vaši opremi, življenskemu slogu in okolju, Peak design "Everyday Backpack" je ustvarila skupina oblikovalcev, inžinirjev in fotografov, za potrebe kreativnih in pustolovskih ljudi.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

345,00 €

Neprimerljiva dostopnost, razširitev in organizacija notranjih elementov. Pantentiran"MagLatch" magnetni sistem omogoča hitri in tihi dostop do zgornjega dela. Dostop do opreme je mogoč iz leve in desne strani, pri čemer sta zadrgi vremensko odporni. Velika opcija za nošene dodatne opreme od dronov do spalnih vreč, zahvaljujoč dvema po dolžini prilagodljivima trakovoma, katera sta skrita v straneh nahrbtnika. Itegriran sistem za namestitev na ročno pritjago (z ročico), pomaga pri vsako dnevnih izletih kot tudi obsežnih potovanjih.

Za dodatno nošenje objektivov ali fotoaparat je na voljo (posebej v prodaji) Peak Design Capture PRO, ali Peak Design Capture Lens.

Neskočno opcij prilagoditev notranjosti ponujajo v "FlexFold" razdelici notranjih predelov nahrbtnika. Hkrati z njimi lahko lažje organizirate in zaščitite vašo fotografsko opremo, ki se ne nabira čisto na dnu nahrbtnika.

Notranji oblaženi žepi so narejni kot zanalašč za dodatke. Namenski žep za do 16” laptop/prenosni računalnik in dokumente.

Izjemno prepostr/minimalistični in estetično lepo narejen nahrbtnik.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: