NIKON Macrokit R1C1 Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Macrokit R1C1

Koda: 2663

Unikaten brezvrvični sistem bliskavic za popolno avtomatično makro fotografiranje. Sistem vključujebrezvrvični nadzornik bliskavic SU-800, dve bliskavici SB-R200, obroč za namestitev na objektiv SX-1, set adapterjev, ekstremni makro obroč SW (x2), difuzer SW 12, roko SW-C1,...

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

779,00 €

Profesionalni komplet za osvetljevanje posnetkov od blizu. Dve bliskavici SB-200 Nikon se pritrdita na nosilni obroč SX-1, ki lahko nosi do 8 bliskavic in tako ustvari odličen način osvetljevanja od blizu. Obroč lahko namestite tudi na kaj drugega (stojalo) in ga uporabite za oddaljeno osvetljevanje.

R1C1 komplet se priporoča za uporabo z Nikon D70 in D70s ter Nikon D200 DSLR fotoaparati, v splošnem je namenjen za uporabo z Nikon DSLR fotoaparati, ki imajo vgrajeno i-TTL bliskavico, saj bliskavici SB-200 sproži prav ta sistem.

Komplet poleg kontolnika SU-800 ter dveh bliskavic SB-R200 tudi vsebuje nastavke za filtre 52,62,67,72,77 mm, obroč za nastavitev bliskavic, difuzer, roko za namestitev ostale opreme.

Komplet boste predvidoma uporabljali v kombinaciji z makro objektivom, možne pa so tudi aplikacije z drugačno vrsto objektiva, vendar je potrebna eksperimetacija.

SB-200R bliskavic ne morete nastaviti na nastavek aparata, ampak samo na objektiv, bliskavico je možno uporabljati samo na brezvrvični način.

Slika je simbolična. Aparat in objektiv nista del ponudbe

Na voljo je tudi komplet Nikon R1 Remote Kit, ki ne vsebuje kontrolnika SU-800

3 ostalih izdelkov v tej kategoriji: