NIKON Z TELEKONVERTER 1.4x Poglej v polni velikosti
Nikon

NIKON Z TELEKONVERTER 1.4x

Koda: 10816

Telekonverter Z TC-1.4x razširi doseg združljivih objektivov NIKKOR Z brez dodatne teže v vaši torbi. Naj gre za živalski svet, akcijo ali dramatične razglede – vse to in več boste lahko posneli z večje razdalje. Pri tem pa boste lahko s pridom izkoristili vrhunsko kakovost slike in hitrost ostrenja, ki ju pričakujete od izdelkov Nikon Z.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

579,00 €

V kader ujemite čudovite fotografije motivov, ki vam prej niso bili dosegljivi. Telekonverter Z TC-1.4x razširi razpon goriščne razdalje objektiva za brezzrcalni sistem NIKKOR Z do 40 %. To je kot nalašč, ko potrebujete le nekoliko več dosega za popoln posnetek. Pri fotografiranju z nameščenim telekonverterjem TC-1.4x ostane najmanjša razdalja ostrenja nespremenjena.

NIKKOR Z 70-200MM F/2.8 VR S

Z Nikonovim širokim bajonetom Z bo vaš objektiv NIKKOR Z lahko ujel več svetlobe po celotnem kadru. Tako se na vsakem posnetku izboljšajo podrobnosti, globina in barve.

S TC-1.4X

Približajte se. Telekonverter Z TC-1.4 x podaljša goriščno razdaljo združljivega objektiva za brezzrcalni sistem NIKKOR Z in vam tako omogoči za 40 % večji doseg.

S TC-2.0X

Podvojite goriščno razdaljo. Telekonverter Z TC-2.0x za 100 % poveča doseg združljivega objektiva NIKKOR Z.

 


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: