CANON RF 5.2mm f/2,8 Dual Fisheye Poglej v polni velikosti
Canon

CANON RF 5.2mm f/2,8 Dual Fisheye

Koda: 11268

Zajemite svet v osupljivi navidezni resničnosti s tem revolucionarnim objektivom serije L, ki je zasnovan za preprosto in brezhibno popotovanje v navidezno resničnost.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

2 349,00 €

 

 

 

 

Zajemite prizore, ki so več kot navidezni

Z objektivom RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE zajemite svet v navidezni resničnosti. Kompaktni stereoskopski objektiv RF serije L je zmožen zajemanja izjemno ostre vsebine, ki skupaj s preostalim Canonovim sistemom za navidezno resničnost EOS VR, kamor spadata tudi fotoaparat in programska rešitev, preobrazi posnetke v resnično, dih jemajočo vizualno izkušnjo, s katero se kar potopite v okolje.

Neverjetno praktičen zajem (3D) 180° VR

Kompaktna oblika z enojnim priključkom omogoča preprostejšo postavitev fotoaparata za profesionalni stereoskopski zajem 180° VR ob uporabi združljivih fotoaparatov polne velikosti z visoko ločljivostjo in z nastavkom RF, kot je na primer fotoaparat EOS R51 in R5 C.

Učinkovit in poenostavljen potek dela

Dve okrogli fotografiji z učinkom ribjega očesa, videzom ofset in vidnim poljem 190° sta popolnoma usklajeni in posneti druga ob drugi na enojno tipalo polnega formata ter tako pripravljeni, da ju s Canonovim zmogljivim programom/vtičnikom EOS VR brezhibno obdelate v zaključnem urejanju, ki ne zahteva dodatnega združevanja.

Visokokakovostni zajem slike

S popolnoma poravnanima, dvojnima naprej obrnjenima objektivoma z učinkom ribjega očesa uporablja objektiv RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE dva elementa z zelo nizko razpršitvijo na lečo, kar omogoča popravljanje aberacije, ter Canonov posebni premaz SWC, ki zmanjša podvajanje slike in bleščanje tudi v pogojih z osvetlitvijo od zadaj.

Hitra odprtost zaslonke f/2.8 za fotografiranje pri šibki svetlobi

Objektiv RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE se odlično odreže pri šibki svetlobi zahvaljujoč zaslonki f/2.8 z natančno usklajeno osvetlitvijo in natančnim upravljanjem prek oblike z dvojno elektromagnetno opno (EMD).

Zaščita ohišja serije L pred vremenskimi vplivi

Ker objektiv RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE spada v serijo L, je zasnovan za profesionalno uporabo. Odporen je proti prahu in pljuskom, obdan s fluoridnimi premazi, ki odbijajo vodo in prah s površja objektiva.

Nosilec za želatinaste filtre za natančen nadzor osvetlitve

Objektiv RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE ima zadaj nameščeni nosilec za želatinaste filtre za že izrezane želatinaste filtre ND, ki jih lahko uporabite za natančen nadzor stopnje osvetlitve v produkcijah videoposnetkov 180° VR.

4 ostalih izdelkov v tej kategoriji: