CANON ZOEMINI S2 modro zelen Poglej v polni velikosti
Canon

CANON ZOEMINI S2 modro zelen

Koda: 11304

Žepna velikost, brez črnila in pripravljenost za tiskanje fotografij kadar koli in kjer koli – popoln partner za vaš pametni telefon.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

159,00 €

Velike ideje, mali natisi

Canon Zoemini 2 je tiskalnik fotografij za ponovno polnjenje, ki ga imate vedno pri sebi, saj ne potrebuje črnila, je brezžičen in dovolj majhen, da ga lahko spravite v žep. Posnemite fotografije in jih prilagodite po meri v mobilni napravi, nato pa si zagotovite takojšnje natise, ki jih lahko odlepite in nalepite, ter jih delite s prijatelji in družino.

Popolni natisi, ki jih lahko takoj delite z drugimi

Uživajte v najljubših fotografijah, kjer koli ste, in jih delite z natisi naprave Zoemini 2, ki so odporni na vodo in trganje. S hrbtišči, ki jih lahko odlepite in nalepite, je lepljenje in ustvarjanje slikanic povsem preprosto.

Tiskajte kjer koli in kadar koli

Tiskajte na poti s popolno žepno in lahko zasnovo ter vgrajeno baterijo s hitrim polnjenjem prek vmesnika USB-C.

Snemajte in ustvarjajte

Nasmehnite se, posnemite in ujemite popoln trenutek z aplikacijo Mini Print ali uporabite svoje fotografije in račune Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox ali iCloud ter posnetke spremenite v ljubke spominčke.

Različni načini tiskanja

Bodite ustvarjalni, tako da s funkcijo za zlaganje ustvarite zanimive plakate iz 4 ali 9 natisov, ali pa ustvarite kolaž najljubših trenutkov.

Način vnaprej izrezane nalepke

Z 1,3-palčnim vnaprej izrezanim okroglim fotografskim papirjem ZINK™ lahko iz najljubših fotografij iz mobilne naprave ustvarjate takojšnje natise, ki jih lahko delite z drugimi.

Hitro in preprosto urejanje s pametnim telefonom

Pred tiskanjem fotografije hitro prilagodite po meri z besedilom, obrobami, filtri in drugim.

Brez kablov, brez težav

Tiskajte brezžično iz pametne naprave s hitro, preprosto in zanesljivo povezavo Bluetooth 5.0 – brez kablov.

Nič črnila, manj odpadkov

Tehnologija ZINK omogoča preprosto tiskanje brez črnila na papir, primeren za recikliranje. Ni nereda, nadležnih zamenjav in ni vam treba odstranjevati starih kartuš.

#FreeYourStory

Bodite drzni. Bodite ekspresivni. Bodite izvirni. Pokažite nam življenje skozi svoj objektiv. Fotografije, natisi ali filmi – zanima nas vaša edinstvena perspektiva sveta, zajeta na vaš način.

 

15 ostalih izdelkov v tej kategoriji: