Novo SONY SEL35F18F Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL35F18F

Koda: 12178

Ob izjemni kakovosti slik pri najširši zaslonki F1,8 je ta kompakten in lahek 35-milimetrski glavni objektiv za fotoaparate polnega formata popolna izbira za različne možnosti uporabe, od fotografije predmetov na mizi do posnetkov na prostem. Hitro, natančno in tiho AF ter z zanesljivo sledenje z AF za videoposnetke in fotografije.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

619,00 €

Kompakten in lahek s pokritjem polnega formata

Zaradi inovativne optične zasnove objektiv z veliko zaslonko tehta le 280 g (9,9 oz.), v premeru meri le 65,6 mm, po dolžini pa 73 mm. Priročnost in mobilnost dopolnjuje vrhunska kakovost slik, zato je vsestransko uporaben za fotografije in videoposnetke. Ta objektiv polnega formata je usklajen tudi z ohišji APS-C, s čimer ponuja goriščno razdaljo, enakovredno 52,5 mm, ki je idealna za portrete in hitre posnetke.

Visoka ločljivost od roba do roba z najširšo zaslonko

Napredna zasnova objektiva s strateško umestitvijo asferičnega elementa za manjša optična odstopanja in doseganje visoke ločljivosti do robov slike. Na voljo je tudi gladka zameglitev ozadja, ob podpori mehanizma krožne zaslonke z 9 lopaticami, kar dopolnjuje poudarke naravnega videza. Objektiv ponuja najmanjšo razdaljo ostrenja z 0,22 m (0,73 čevljev) in 0,24-kratno največjo povečavo za posnetke od blizu.

Vsestranski, zanesljiv za različne okoliščine fotografiranja

Priročno nameščen gumb za zaklep ostrenja ponuja enostavno upravljanje zaklepa ostrenja, poleg tega ga lahko v meniju z dostopom na ohišju dodelite drugim funkcijam. Objektiv se ponaša s stikalom za način ostrenja za takojšnje preklapljanje med samodejnim in ročnim ostrenjem. Proti prahu in vlagi odporna zasnova za največjo zanesljivost v zahtevnih razmerah fotografiranja.

Tiho, zanesljivo sledenje z AF za video in fotografije

Ozka globinska ostrina pri F1,8 za učinkovito ostrenje. Hitra odzivnost in visoka natančnost pogonskega sistema samodejnega ostrenja z linearnim motorjem objektiva za hitro, natančno in tiho samodejno ostrenje. Izjemna učinkovitost samodejnega ostrenja za fotografije in videoposnetke ob uporabi učinka "majanja" za fino upravljanje neprekinjenega ostrenja.

Maximum Aperture
f/1.8
Minimum Aperture
f/22
Lens Mount
Sony E
Lens Format Coverage
Full-Frame
Angle of View
63°
Minimum Focus Distance
8.7" / 22.1 cm
Maximum Magnification
0.24x
Optical Design
11 Elements in 9 Groups
Diaphragm Blades
9, Rounded
Focus Type
Autofocus
Image Stabilization
No
Filter Size
55 mm (Front)
Dimensions (ø x L)
2.58 x 2.87" / 65.6 x 73 mm
Weight
9.9 oz / 281 g