Novo SONY SELP-1635G Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SELP-1635G

Koda: 12181

Ta kompakten zmogljiv širokokotni objektiv z zoomom polnega formata F4 zagotavlja vrhunsko kakovost objektiva G. Vključuje dva asferična elementa AA (advanced aspherical), element Super ED (Extra-low Dispersion) in element ED, ki učinkovito odpravljajo popačenje in odstopanje. Krožna zaslonka in nadzorovano barvno odstopanje izboljšata zameglitev ozadja, ostrenje pri 0,24 m pa omogoča osupljive bližnje posnetke.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 449,00 €

Zasnovan za prefinjeno ustvarjanje filmov

Poleg vsestranskega zooma ta izjemno kompakten objektiv zmanjšuje sunkovite premike vidnega kota, do katerih lahko pride pri ostrenju ali zoomiranju, tako da lahko zlahka posnamete stabilne in visokokakovostne filmske posnetke. Tudi delovanje ostrenja, zooma in zaslonke je izjemno tiho, kar močno zmanjša hrup in tresljaje, ki lahko motijo snemanje filmov.
 

Nemoteno delovanje zmogljivega zooma z izjemno odzivnostjo

Nov sistem zmogljivega zooma s štirimi linearnimi motorji XD, prvič na voljo v objektivu α, zagotavlja nemoteno upravljanje. Tudi najbolj subtilni premiki obroča za zoom so natančno zaznani in takoj pretvorjeni v nadzor zooma. Ročica za neprekinjeno spreminjanje zooma omogoča nemoteno zoomiranje, zoom pa je mogoče tudi daljinsko upravljati, ko je fotoaparat na stojalu.
 

Linearni motorji XD zagotavljajo izjemno samodejno ostrenje

Linearna motorja XD (extreme dynamic) zagotavljata hitro in tiho samodejno ostrenje z nizkimi vibracijami v kompaktnem ohišju. S samodejnim ostrenjem lahko sledite objektom z visoko hitrostjo sličic. Z združljivim ohišjem lahko vzdržujete natančno ostrenje med neprekinjenim fotografiranjem s hitrostjo do 30 sličic na sekundo. Sledenje objektov poteka nemoteno tudi med zoomiranjem.
 

Trije obroči za nadzor: zoom, ostrenje in zaslonka

Ločeni obroči za zoom, ostrenje in zaslonko omogočajo prilagodljiv in intuitiven ustvarjalni nadzor. Odziven nadzor zooma je nepogrešljiv pri snemanju filmov, ročno ostrenje z linearno odzivnostjo pa zagotavlja neposredno odzivnost tudi na najmanjše premike. Obroč za zaslonko ima stikalo za klik zaslonke, ki omogoča, da se izklopijo stopnje za klik, ko potrebujete gladko in nemoteno nastavitev zaslonke.
 

Izredno nizka teža kljub veliko funkcijam

Čeprav ta kompakten širokokotni objektiv z zoomom tehta le 353 g (12,5 oz.), to ne zmanjšuje njegove funkcionalnosti. Dolžina med ostrenjem in zoomiranjem ostaja enaka, kar zagotavlja optimalno uporabo, zato je idealen tudi za snemanje videoposnetkov s kardanskim stabilizatorjem. Zaradi izjemne prenosnosti in zasnove, odporne na prah in vlago, je odlična izbira za skoraj vsako vrsto fotografije.
 

Prednosti Sonyjevih objektivov za snemanje videoposnetkov

Preberite več o štirih edinstvenih prednostih uporabe Sonyjevih objektivov serije E za snemanje videoposnetkov. Kombinacija Sonyjevih objektivov in kamer izboljša vašo izkušnjo z ustvarjanjem videoposnetkov.
 
Maximum Aperture
f/4
Minimum Aperture
f/22
Lens Mount
Sony E
Lens Format Coverage
Full-Frame
Angle of View
107° to 63°
Minimum Focus Distance
9.4" / 24 cm
Maximum Magnification
0.23x
Optical Design
13 Elements in 12 Groups
Diaphragm Blades
7, Rounded
Focus Type
Autofocus
Image Stabilization
No
Filter Size
72 mm (Front)
Dimensions (ø x L)
3.2 x 3.5" / 80.5 x 88.1 mm
Weight
12.5 oz / 353 g