CANON EOS 90D body Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EOS 90D body

Koda: 10572

Polno opremljen fotoaparat DSLR vas ponese bližje, omogoča hitrejše fotografiranje in zajema izjemne slike z 32,5 milijona slikovnimi pikami.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 379,00 €

 

Hiter fotoaparat DSLR, ki vas približa dogajanju …

Popolno ravnovesje med hitrostjo, kakovostjo slike in prenosljivostjo – idealno za bližnje posnetke narave in zajemanje hitrih športnih prizorov.

Kot nalašč za fotografiranje športnih dogodkov in prizorov iz narave

EOS 90D se ponaša s tipalom APS-C z 32,5 milijona slikovnih pik, ki objektivom omogoča 1,6-kratni telefoto doseg fotoaparata s tipalom polne velikosti. Popolna rešitev za priložnosti, ko morate biti v središču dogajanja.


Canon EOS 90D, Ideal for sports and wildlife photography

 
 

Svoboda obrezovanja in ponovnega postavljanja prizora


EOS 90D z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik snema slike v polni ločljivosti, ki jih lahko obrežete, obračate in jim spreminjate velikost tako, da bo kakovost slike dovolj podrobna za velike natise. Poiščite prizore v prizoru in prilagodite kompozicijo za popoln rezultat.

Ujemite hitro minljive trenutke

Razkrijte trenutke, ki jih s prostim očesom ni mogoče videti, in posnemite fotografije z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik s hitrostjo do 10 sličic na sekundo. Z visoko občutljivostjo ISO (do ISO 25.600) lahko zajamete dogajanje z osupljivo hitrostjo zaklopa 1/8000 s.


Canon EOS 90D Catch Fleeting Moments

 

Popotniška fotografija

Ali načrtujete potovanje v tujino ali oddih v mestu? Dovolite, da vas popotniški fotografi navdihnejo in izučijo, ter odkrijte profesionalne namige in trike, s katerimi lahko kar najbolje izkoristite svoje dogodivščine.


Canon EOS 90D Travel Photography

 

 

 

 

17 ostalih izdelkov v tej kategoriji: