SONY DSC- RX100M7 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY DSC- RX100M7

Koda: 10550

Profesionalne funkcije za fotografije in videoposnetke bodo izpolnile zahteve profesionalnih fotografov, ustvarjalcev in vlogerjev.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 149,00 €

 

 

 

 

Širok razpon zooma in izjema hitrost

V kompaktnem ohišju RX100 VII boste našli vse, kar potrebujete za čudovite posnetke. Objektiv z zoomom 24–200 mm je dopolnjen z izjemno hitrim samodejnim ostrenjem s hitrostjo 0,02 sekunde, novim sprotnim sledenjem in samodejnim ostrenjem oči v realnem času, boljšo stabilizacijo slike in vtičnico za zunanji mikrofon za visokokakovostne videoposnetke.

Široka zmožnost zooma v kompaktnem ohišju

Objektiv z zoomom z veliko povečavo 24–200mm zagotavlja izjemno kakovost slike. Zasnovan za doseganje največje ločljivosti in jasnosti v celotnem razponu zooma združuje izjemno telefoto zmogljivost v žepni velikosti ter nudi številne možnosti za ustvarjalno izražanje.

Širok razpon samod. ostrenja in hitro samod. ostrenje

RX100 VII ima najboljše samodejno ostrenje s 357 točkami s faznim zaznavanjem središča, ki pokrivajo 68 % okvirja. Ima tudi 425 točk samodejnega ostrenja z zaznavanjem kontrasta, zato se samodejno ostrenje zgodi v zgolj 0,02 sekunde, kar je najhitreje na svetu.

Visoka ločljivost in fotograf. pri šibki svetlobi

Velik slikovni senzor tipa 1.0 odlikujejo ločljivost 20,1 milijona slik, tehnologija z osvetlitvijo iz ozadja in izboljšan standardni razpon ISO od 100 do 12800. Visoke ravni zaznane ločljivosti slike in nizek šum prispevajo k odlični kakovosti slike z realističnimi teksturami.

Odlična reprodukcija barv in tekstur 

Novo razvit slikovni senzor in algoritmi za obdelavo slike fotoaparata ustvarjajo bolj realistične teksture in barve. Predvsem je ten človeške kože videti naraven, bolj natančna pa je tudi reprodukcija barv cvetlic.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: