CANON EOS 1 DX mkIII Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EOS 1 DX mkIII

Koda: 10698

Življenje je polno neponovljivih trenutkov. S fotoaparatom EOS-1D X Mark III jih ujemite še več in pokažite svetu svojo zgodbo v slikah.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

7 449,00 €

 

 

Fotografija, brez omejitev.

V zahtevnih pogojih se svetloba slabša, pritisk pa narašča ... S fotoaparatom EOS-1D X Mark III boste posneli zmagovalne slike še pred se tekmovanje začne. To je edinstven komplet orodij za ustvarjanje, ki zagotavlja izjemno delovanje pri šibki svetlobi, samodejno ostrenje z globokim učenjem in snemanje videoposnetkov v 5,5K Raw.


Fast, precise and powerful without compromising quality

 

Hitrejši od hitrega. Urnejši od urnega 

Nekaterih trenutkov se ne da ponoviti. Minejo v delčku sekunde in se nikoli več ne vrnejo. Ovekovečite jih s fotoaparatom EOS-1D X Mark III, ki zajame dogajanje s hitrostjo do 20 sličic na sekundo.


Faster than fast. Quicker than quick.

 

Pametno samodejno ostrenje, ki vam bo vzelo dih

Fotografirajte z izvrstno jasnostjo in ostrino. Algoritmi samodejnega ostrenja z globokim učenjem prepoznajo najrazličnejše situacije ter celo sledijo obrazom, ki so zakriti z očali ali čelado.

 


Intelligent AF that will blow your mind

 

Osupljiva kakovost v slabih pogojih

Procesor DIGIC X in posebno tipalo z 20 milijona slikovnih pik se odlično obneseta pri šibki svetlobi – do nastavitve ISO 102.400, ki je razširljiva do 812.600. EOS-1D X Mark III ponuja izjemen dinamični razpon.


Remarkable quality in poor conditions

 

Osupljiva naprava za snemanje filmov

Ko govorimo o videoposnetkih, se EOS-1D X Mark III odlično znajde v skoraj vsakem poteku dela. Snemajte posnetke 4K 60p s polno goriščno razdaljo ali vsebino 5,5K v obliki RAW, ki ponujajo nove ustvarjalne priložnosti.

 


A formidable filmmaking machine

 

17 ostalih izdelkov v tej kategoriji: