Manfrotto

Manfrotto MB-PL-3N1-26

Koda: 10842

Manfrotto sling nahrbtnik PL-3N1-26 je narejen za DSLR fotoaparat s srednjimi objektivi, 3-4 dodatne leče, bliskavico, iPad/majhen prenosnik ter dodatke.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

192,00 €

Manfrotto Pro Light nahrbtnik 3N1-26 je absolutno vsestranski foto nahrbtnik, ki ponuja dovolj prostora za profesionalno fotografsko in video opremo. Nahrbtnik se lahko 100% uporabi za foto opremo. Vendar pa je možno, da je zgornji del (sedaj tudi oblazinjen) uporabljen za shranjevanje osebnih predmetov. Z domiselno spremembo variabilnih delilnikov lahko shranimo tako foto, kot tudi video oprema:

1. foto oprema: za shranjevanje 3 body-jev in 5 objektivov
2. video oprema: za shranjevanje Canon C100 z objektivom in ročaji, mikrofoni, 3 dodatne objektive in nadomestnega body-ja. Na razpolago je poseben predal za 10“ tablični računalnik. Na sprednji strani nahrbtnika se nahaja nosilec za stojalo z shranljivimi trakovi. Ker je nosilec za stojalo na dnu odprt, lahko varno pritrdimo tudi dolgo stojalo.

Specialni sistem za pas ima zadrgo za hitro sprostitev za hitro spremembo položaja. Nahrbtnik nudi 3 različne načine nošenja: kot nahrbtnik, sling torba ali nahrbtnik s prekrižanima naramnicama.

1. Oblika nahrbtnika: nudi najvišje udobje nošenja, saj je obremenitev porazdeljena na obeh ramenih.
2. Sling oblika: najhitrejši dostop do fotoaparata in objektivov, z enostavnim zamahom od zadaj naprej in odpremo stranski žep. To deluje tako na desni, kot na levi rami.
3. Nahrbtnik s prekrižanima naramnicama: združuje obe zgoraj navedeni prednosti. Pri hoji nosite nahrbtnik na obe naramnici, po potrebi nato odpnete eno naramnico in zanihate nahrbtnik naprej, da pridete do opreme.
Pas okoli pasu zagotavlja varno prileganje nahrbtnika ter dodatno razbremeni hrbet. Poleg dobite tudi dvostransko dežno zaščito. Srebrna stran ščiti nahrbtnik pred neposrednimi sončnimi žarki.

- barva: črna
- notranje dimenzije: 42 x 23 x 16 cm
- držalo za stojalo: da
- primeren za: Mirrorless/Pro DSLR/Video kamera in 5 objektive
- dimenzije žepa za osebne predmete: 16 x 23 x 16 cm
- dimenzije žepa za fotoaparat: 25,5 x 23 x 16 cm
- dimenzije žepa za prenosni računalnik: 29,5 x 22,5 x 1,5 cm
- primerno za modele CSC fotoaparatov: Canon EOS M5, Fujifilm X-Pro2, Fujifilm X-T1, Fujifilm X-T10, Fujifilm X-T1 IR, Fujifilm X-T2, Olympus OM-D E-M10, Olympus OM-D E-M10 II, Olympus OM-D E-M1 II, Olympus OM-D E-M5 II, Panasonic Lumix DMC-G7, Panasonic Lumix DMC-G85, Panasonic Lumix DMC-GH4, Panasonic Lumix DMC-GX8, Sony Alpha 7 II, Sony Alpha 7R II, Sony Alpha 7S, Sony Alpha 7S II, Panasonic Lumix DMC-GH5, Fujifilm X-T20, Sony Alpha 9
- teža: 1,38 kg

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: