SONY HVLF32M bliskavica Poglej v polni velikosti
Sony

SONY HVLF32M bliskavica

Koda: 9974

Zaradi svoje tanke, kompaktne in lahke zasnove je enostavna za shranjevanje in prenašanje. Ta zmogljiva in hkrati kompaktna bliskavica ima vodilno število 32 (GN32) ter je idealne velikosti za namestitev na kamere serije E. Je priročna za vsakodnevno fotografiranje in jo je enostavno prenašati zaradi ploščate zasnove.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

309,00 €

 

Nadzor senc z odbojem bliskavice

Odboj bliskavice zmanjšuje intenzivnost sence in povzroči mehkejšo osvetlitev.

Jasno vidne nastavitve bliskavice

Na LCD-zaslonu so prikazani način bliskavice in nastavitve intenzivnosti ter prikaz opozorila, ko je preostala zmogljivost nizka.

Na prah in vlago odporna zasnova

Za zagotovitev največje zanesljivosti tudi v zahtevnih razmerah, zlasti na prostem, so nameščena edinstveno zasnovana tesnila na spojih okoli ohišja, LCD-zaslona, podstavku za namestitev in premičnih delov, ki preprečujejo vdor prahu in vlage.

Običajne funkcije za neobičajne tehnike osvetlitve

Upravljanje idealne kombinacije hitrosti zaklopa in intenzivnosti bliskavice za doseganje točno takšnega učinka, kot ga želite.

Brezžično upravljanje in upr. z daljinskim HSS-jem

Fotografiranje z bliskavico je mogoče, medtem ko enota ni nameščena na fotoaparat, kar omogoča ustvarjanje senc za dodajanje občutka dimenzij in globine na sliko.

Hitra sinhronizacija (HSS)

Sinhronizirana bliskavica s hitrim zaklopom v samodejnem načinu. Podpira vse hitrosti zaklopa in brezžično upravljanje.

Advanced Distance Integration (ADI)

Merjenje TTL pridobiva natančne podatke o razdalji med objektivom in predmetom z merjenjem, zato ADI zagotavlja natančno upravljanje intenzivnosti bliskavice, na katero ne vpliva visok ali nizek odsev predmeta ali ozadja.

6 ostalih izdelkov v tej kategoriji: