SONY HVLF20M bliskavica Poglej v polni velikosti
Sony

SONY HVLF20M bliskavica

Koda: 9975

Kompaktna in tanka bliskavica z ohišjem debeline samo 24 mm, vendar pa vsebuje funkcijo napredne osvetlitve. Ima vodilno število 20 (GN20), zaradi česar je dva- do trikrat svetlejša od vgrajene bliskavice. Je dovolj zmogljiva, da osvetli predmete, oddaljene do 5 metrov (položaj TELE, ISO 100, F4), hkrati pa razširi zmožnosti fotografiranja.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

165,00 €

 

Uživajte v fotografiranju z odbojem 

Svetloba bliskavice se razprši z odbojem s stropa, kar daje naravno svetlobo z mehkimi sencami. Položaj bliskavice je mogoče enostavno prilagoditi z drsnim stikalom. Odboj bliskavice dosežete že samo z obratom glave bliskavice navzgor na 75° in tako dobite bolj naravno osvetlitev predmeta.

Brezžično upravljanje 

Bliskavico namestite na združljiv fotoaparat in jo uporabljajte za brezžično upravljanje drugih združljivih bliskavic.

Samodejni vklop in izklop

Zaradi kompaktnega ohišja lahko bliskavico povsod vzamete s sabo. Ko bliskavico dvignete, se samodejno vklopi, tako da je takoj pripravljena za fotografiranje. Samodejni izklop ob spustu bliskavice pa omogoča najmanjšo možno porabo energije.

Običajne funkcije za neobičajne tehnike osvetlitve

Upravljanje idealne kombinacije hitrosti zaklopa in intenzivnosti bliskavice za doseganje točno takšnega učinka, kot ga želite.

6 ostalih izdelkov v tej kategoriji: