MANFROTTO MT055CXPRO3  karbon Poglej v polni velikosti
Manfrotto

MANFROTTO MT055CXPRO3 karbon

Koda: 8479

Novo karbonsko stojalo s 3. segmenti noge nudijo maksimalno moč v kombinaciji z izredno lahkimi komponentami – tehnične mojstrovine za fotografe, ki potrebujejo zmogljivo stojalo, ki je enostavno za prevoz. 100% karbonske cevi in nov sistem za hitro sprostitev nog poveča stabilnostno moč stojala, blažijo vibracije in tako zagotavljajo odlično stabilnost fotografske opreme, tudi v težkih pogojih.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

585,00 €

Karbonske cevi in magnezijeve litine zmanjšajo težo stojala v primerjavi z aluminijasto različico.

Posebna značilnost 055CXPRO3 je 90°sistem sredinskega stolpca. To omogoča poleg podaljšanja v navpični smeri in premik v vodoravni smeri ter ponuja neverjetne prilagodljive možnosti. 055CXPRO3 je izredno vsestranski stativ, primeren za različno foto in video uporabo. Mehanizem za zložitev središčnega stolpca v vodoravnem položaju je vgrajena v ramo stojala in se lahko po potrebi hitro in enostavno sname. Premik sredinskega stolpca iz navpičnega v vodoravni položaj je mogoče brez dolgotrajnega odvijanja stojala. Tudi fotoaparat lahko ostane pritrjen na stojalo.
 
Posamezne noge stojala 055CXPRO3 se lahko zaradi hitrega sistema odpiranja zelo hitro raztegnejo, individualno nastavijo in varno stabilizirajo. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu hitrega odpiranja in zapiranja, lahko z posamezno zapiralko udobno in varno upravljate z eno roko. Posebno zasnova zapiralka za hitro sprostitev omogočajo še močnejše fiksiranje noge. Stojalo je zato bolj stabilno in togo kot stojalo z zaporami običajnih nog. Z inovacijsko in ergonomsko možnostjo prilagoditve kota krakov je vsak krak mogoče hitro in enostavno pritrditi na vnaprej določene položaje.
 
V zgornjem delu sredinskega stolpca je vgrajen mehurček, ki omogoča natančno nastavitev slike. Mehurček se lahko prosto vrti okrog sredinskega stolpca. Pri postavljanju stojala lahko tako enostavno stojalo postavimo v željen  položaj brez, da bi vas ovirala glave ali fotoaparat ali ročaj za glavo ali kamero.
 
Rama stojala ima EasyLink vmesnik za pritrditev foto in video opreme (npr. LED neprekinjena svetloba, bliskavica, reflektor ali druga oprema), na raztegljivo roko ali nosilec. Torej si lahko spremenite stojalo v zelo praktičen, mobilni studio.
 
Tehnični podatki
 
- material: cevi so iz karbonskih vlaken in magnezijeve litine
- pritrditev: 3/8 vijačni nastavek
- barva: črna
- koti nog: 25°,46°,66°,88°
- premer centralnega stolpca: 28 mm
- zaprta dolžina: 63 cm
- 3 sekcije za nogo
- nosilnost: 9 kg
- max višina: 170 cm 
- max višina (brez sredinskega stolpca): 140 cm
- min višina: 9 cm
- teža: 2,000 kg 

22 ostalih izdelkov v tej kategoriji: