MANFROTTO MT190CXPRO3  karbon Poglej v polni velikosti
Manfrotto

MANFROTTO MT190CXPRO3 karbon

Koda: 9093

Manfrotto 190CXPRO3 je kompakten, lahek in čvrst stativ s 3 segmenti noge. Cevi za noge so narejeni iz karbona. Odlikuje jih odlično kakovost izdelave in profesionalne funkcije.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

439,00 €

Posebna značilnost 190CXPRO3 je 90°sistem sredinskega stolpca. To omogoča poleg podaljšanja v navpični smeri in premik v vodoravni smeri ter ponuja neverjetne prilagodljive možnosti. 190CXPRO3 je izredno vsestranski stativ, primeren za različno foto in video uporabo. Mehanizem za zložitev središčnega stolpca v vodoravnem položaju je vgrajena v ramo stojala in se lahko po potrebi hitro in enostavno sname. Premik sredinskega stolpca iz navpičnega v vodoravni položaj je mogoče brez dolgotrajnega odvijanja stojala. Tudi fotoaparat lahko ostane pritrjen na stojalo.
 
Posamezne noge stojala 190CXPRO3 se lahko zaradi hitrega sistema odpiranja zelo hitro raztegnejo, individualno nastavijo in varno fiksirajo. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu hitrega odpiranja in zapiranja, lahko z posamezno zapiralko udobno in varno upravljate z eno roko. Posebno zasnova zapiralka za hitro sprostitev omogočajo še močnejše fiksiranje noge. Stojalo je zato bolj stabilno in togo kot stojalo z zaporami običajnih nog. Z inovacijsko in ergonomsko možnostjo prilagoditve kota krakov je vsak krak mogoče hitro in enostavno pritrditi na vnaprej določene položaje.
 
V zgornjem delu sredinskega stolpca je vgrajen mehurček, ki omogoča natančno nastavitev slike. Mehurček se lahko prosto vrti okrog sredinskega stolpca. Pri postavljanju stojala lahko tako enostavno stojalo postavimo v željen položaj brez, da bi vas ovirala glava ali fotoaparat ali ročaj za glavo ali kamero.
 
Rama stojala 190CXPRO3 ima EasyLink vmesnik za pritrditev foto in video opreme (npr. LED neprekinjena svetloba, bliskavica, reflektor ali druge opreme), na raztegljivo roko ali nosilec. Torej si lahko spremenite stojalo v zelo praktičen, mobilni studio.
 
Tehnični podatki
 
- material: cevi so iz karbonskih vlaken in magnezijeve litine
- pritrditev: 3/8 vijačni nastavek
- barva: črna
- koti nog: 25°,46°,66°,88°
- premer centralnega stolpca: 28 mm
- zaprta dolžina: 61 cm
- 3 sekcije za nogo
- nosilnost: 7 kg
- max višina: 160 cm 
- max višina (brez sredinskega stolpca): 135 cm
- min višina: 9 cm
- teža: 1,600 kg 

22 ostalih izdelkov v tej kategoriji: