SONY SEL100F28GM Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL100F28GM

Koda: 9952

Glavni teleobjektiv 100 mm sr. razpona za izjemno ločljivost G Master in inovativno optiko STF (Smooth Trans Focus) ob čudoviti zameglitvi ozadja. Odlikujejo ga hitro, natančno in tiho samodejno ostrenje DDSSM ter fotografiranje od blizu z do 0,25-kratno povečavo. Zaradi optičnega stabilizatorja slike SteadyShot je zamegljenost zaradi slabe svetlobe ali makro fotografij najmanjša.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 729,00 €

 

Izjemna ločljivost in zameglitev ozadja serije G Master

Napredna optika in zasnova zagotavljata neverjetno ločljivost in absolutno dih jemajočo zameglitev ozadja, ki skupaj ponujata zmogljivost, ki poosebljata načelo serije G Master.

Zameglitev ozadja ne more biti boljša od tega

Ta objektiv je bil zasnovan posebej za ustvarjanje neverjetno mehke in naravne zameglitve ozadja brez vinjetiranja. Rezultat sta pristna naravna globina in dimenzionalnost. 

Ločljivost, ki ustreza imenu G Master

Z izjemno ločljivostjo in ostrino celotne slike je izpolnjena visoka zahteva sistema MTF po 50 vrsticah na milimeter, kar je osnova optične zasnove serije G Master.

Samodejno ostrenje, ko se lahko posvetite ustvarjanju 

S pogonom za ostrenje DDSSM (pogonska enota SSM) je samodejno ostrenje hitro, natančno in tiho, zato se uporabnik lahko v celoti posveti snemanju fotografij ali videoposnetkov.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: