SONY SEL85F18 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY SEL85F18

Koda: 9956

Nič se ne more primerjati z ostrino in mehko zameglitvijo ozadja, ki ju zagotavlja dobro zasnovan glavni teleobjektiv srednjega razpona za portretiranje – in SEL85F18 pri tem izstopa. Odlikujejo ga kompaktna in lahka zasnova za mobilnost, visoko zmogljiva optika in najširša zaslonka F1,8 za kakovostne slike. Odličen drugi objektiv za uporabnike fotoaparatov polnega formata in APS-C.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

quantity up quantity down

579,00 €

 

Odlična zmogljivost glavnega objektiva

ED-steklo za izravnavo barvnega odstopanja, krožna zaslonka z 9 lopaticami in natančno upravljanje sferičnega odstopanja pripomorejo k vrhunski ostrini in mehki zameglitvi ozadja.

Mobilno in uporabno za aktivno snemanje

Kompaktna, lahka zasnova (371 g, 13,1 oz.), ki je idealna za serijo α7, je odlična kombinacija prenosnosti in visoke kakovosti za snemanje portretov, dogodkov in veliko več.

Tih in natančen pogon za ostrenje 

Dvojni linearni motor sistema poganja neposredno mehanizem za ostrenje v objektivu brez dodatne opreme, zato je delovanje natančno in tiho ter kot tako idealno tako za snemanje videoposnetkov, kot tudi fotografij.

Kakovostna izdelava, vsestranske funkcije 

Prilagodljiv gumb za zaklep ostrenja, širok in odziven gumb za ostrenje, zasnova, odporna na prah in vlago2 ter druge izboljšave prispevajo k izjemni kakovosti in vsestranskosti.

Visoka ločljivost od roba do roba

Ta kompaktni objektiv, s katerim je enostavno ravnati, z ločljivostjo od roba do roba, zagotavlja odlično zmogljivost glavnega objektiva. Za učinkovito odpravljanje barvnega odstopanja natančna optična zasnova vključuje en stekleni element za izjemno nizko razpršitev (ED), sferično odstopanje pa je skrbno nadzorovano, da je splošna ostrina visoka, zameglitev ozadja pa, po potrebi, enakomerna.

Čudovita zameglitev ozadja izboljša portrete

Za doseganje najboljšega mogočega ravnovesja med ločljivostjo in enakomerno, naravno zameglitvijo ozadja, ki lahko pri mnogih različnih objektih poskrbi za popolno ozadje, je sferično odstopanje skrbno optimizirano, krožna zaslonka z 9 lopaticami pa prispeva k čudovitim poudarkom pri zameglitvi ozadja. Fotografi za fotografiranje ljudi in portretov največkrat izberejo 85 mm.

Mobilno in uporabno za aktivno snemanje

Kompaktna, lahka zasnova, ki se popolnoma ujema s serijo α7, je odlična mešanica prenosnosti ter visoke kakovosti slike za portrete, dogodke in še mnogo drugega. Funkcije in napredna optična zasnova SEL85F18 prispevajo k občudovanja vredni zmogljivosti, zaradi svoje majhne teže 371 gramov (13,1 oz.) pa je odlična izbira za energično fotografiranje na poti. 

Kakovostna izdelava, vsestranske funkcije 

Po meri nastavljiv gumb za zaklep ostrenja je mogoče dodeliti drugim funkcijam, kot je na primer Eye AF, širok, odziven obroč za ostrenje pa zagotavlja večje udobje in natančnost pri ročnem ostrenju. Na prah in vlago odporna zasnova ter druge izboljšave prispevajo k izjemni kakovosti in fotografski vsestranskosti.

Tih in natančen pogon za ostrenje

Za natančno pozicioniranje in tiho delovanje, ki sta pri filmih in fotografijah odlična, sistem sprožilnika dvojnega linearnega motorja poganja mehanizem objektiva za ostrenje brez hrupnih vmesnih zobnikov.


30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: