CANON LEGRIA GX10 v črni barvi Poglej v polni velikosti
Canon

CANON LEGRIA GX10 v črni barvi

Koda: 10366

Z ročnim snemanjem posnemite vrhunske posnetke 4K in uživajte v profesionalnih možnostih ustvarjalnega nadzora – za navdušence nad snemanjem in ustvarjalce vsebine.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

2 659,00 €

 

Pripovedujte zgodbe v neverjetni kakovosti 4K

Ta vrhunska videokamera s posnetki 50p v ločljivosti 4K prinaša samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, počasne posnetke s hitrostjo 100 sl/s v polni visoki ločljivosti, širok dinamični obseg in dve reži za pomnilniške kartice za ustvarjanje profesionalnih posnetkov v preprostih potekih dela.

Ustvarjajte v vrhunski ločljivosti 4K

S funkcijami, kot so 15-kratna optična povečava, veliko tipalo in filter ND z 8 koraki, lahko tudi v zahtevnejših pogojih zajemate neverjetno živahne posnetke 50p v ločljivosti 4K in s širokim dinamičnim obsegom.

Profesionalna kakovost

Profesionalno preklopno stikalo za povečavo, obroč objektiva, velik vrtljivi zaslon s samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami na dotik in zmogljiva stabilizacija slike omogočajo intuitivno ročno snemanje.

Preprosto prilagodljivo upravljanje

Prevzemite nadzor s prilagodljivimi gumbi in tipkami ter priloženim brezžičnim daljinskim upravljalnikom ali takoj uživajte v izjemnih rezultatih v ločljivosti 4K s samodejnim načinom.

Ujemite celotno dogajanje

Snemajte izjemno tekoče in realistične posnetke 50p v ločljivosti 4K. Upočasnjeno dogajanje s hitrostjo 50 sličic na sekundo v ločljivosti 4K in do 100 sličic na sekundo v polni visoki ločljivosti. Uživajte v preusmerjevalnem snemanju z dvema režama za kartice za daljše snemalne dni brez nevarnosti izgube podatkov.

Preprost potek dela, izjemni zvočni posnetki

Uporabite pametno napravo z dvopasovno brezžično povezavo za brezžično skupno rabo in oddaljeno snemanje. Dodajajte odlične zvočne posnetke prek 3,5-milimetrskega zvočnega vhoda in Canonovega mini naprednega priključka.


23 ostalih izdelkov v tej kategoriji: