CANON EOS C300 mkIII Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EOS C300 mkIII

Koda: 10777

Naslednja generacija fotoaparata EOS C300 Mark III vključuje Canonovo novo razvito tipalo 4K Super 35mm DGO, funkcijo za ustvarjanje počasnega snemanja 4K 120P, visok dinamični obseg ter tipalo CMOS s samodejnim ostrenjem in dvojnimi slikovnimi pikami – vse to v enakem ohišju, kot ga je imel model EOS C500 Mark II.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

10 450,00 €

 

 

 

Novo tipalo 4K Super 35mm CMOS za osupljivo kakovost slik

Kamera EOS C300 Mark III z na novo razvitim tipalom 4K S35mm in slikovnim procesorjem DIGIC DV7 zagotavlja izjemno kakovostne slike visoke ločljivosti z več kot 16 koraki razpona.

Prav tako se ponaša z izboljšano nizko stopnjo šuma in izjemno zmogljivostjo pri šibki svetlobi do ISO 102.400, pri kateri človeško oko težko zaznava.
 

Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III
 
 

Tipalo Super 35mm DGO (Dual Gain Output) ustvarja HDR v realnem času

Senzor DGO je na novo razvit sistem za obdelavo slik, ki zagotavlja izjemno čisto kakovost slike pri šibki svetlobi in vrhunske zmogljivosti zajema HDR. 

Na senzorju DGO vsaka slikovna pika prebere sliko z dvema različnima stopnjama ojačitve, eno visoko in eno nizko, ki se nato združita v eno sliko. Višja vrednost ojačitve je optimirana za zajem čistih podrobnosti na temnejših območjih, spodnja ojačitev pa je optimirana za zajem podrobnosti na svetlejših območjih. Zato se skupaj pri natančnosti na ravni slikovnih pik ohranijo ter okrepijo podrobnosti in lastnosti tako na svetlih območjih kot tudi na območjih pri šibki svetlobi, kar fotoaparatu omogoča doseganje odličnega višjega dinamičnega razpona do 16+ korakov. 

Novi senzor DGO je združljiv tudi s samodejnim ostrenjem z dvojnimi slikovnimi pikami, kar uporabniku omogoča večjo svobodo pri doseganju želene fotografije.

 


Boneyard Ballet – shot entirely on EOS C300 MARK III

 

Visoka hitrost do 120 sličic na sekundo v ločljivosti 4K

Kamera EOS C300 Mark III podpira neprekinjeno snemanje v ločljivosti 4K do hitrosti 120 sličic na sekundo v obliki Cinema RAW Light in XF-AVC. V načinu 2K (obrezovanje) je mogoče za še več ustvarjalne svobode nastaviti tudi hitrost sličic od 12 do 150 sličic na sekundo, namenski gumb Slow & Fast pa omogoča hiter dostop do želenih nastavitev za upočasnjeno in pospešeno snemanje.
 

Podpora za vgrajeni elektronski stabilizator

EOS C300 Mark III ima vgrajen elektronski stabilizator slike (IS) in podpira 5-osno odpravljanje tresljajev kamere. Tudi če uporabljate objektive brez elektronske komunikacije, lahko omogočite elektronski stabilizator slike, če ročno vnesete goriščno razdaljo.


23 ostalih izdelkov v tej kategoriji: