SONY ILCE6600 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY ILCE6600

Koda: 10608

V fotoaparatu α6600 so združene funkcije, s katerimi lahko uresničite svoje želje v skoraj vsaki situaciji, s katero se srečate – hitro samodejno ostrenje, dosledna stabilizacija slike in izjemna kakovost slik, visokozmogljiva baterija in profesionalno snemanje videoposnetkov 4K HDR (HLG).

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

1 495,00 €

 

Zanesljivo in stabilno samodejno ostrenje

Široko območje samodejnega ostrenja, super hitro AF in dosledno sledenje

Gosto razporejene točke ostrenja pokrivajo približno 84 % območja, sistem hitrega hibridnega AF združuje najboljše, kar ponujata AF s faznim zaznavanjem in AF z zaznavanjem kontrasta, dosežena hitrost 0,02 s je med najboljšimi. Če se objekti premikajo, se aktivirajo točke AF, gosto razporejene okoli objekta, za natančno sledenje.

Zaženite sledenje v trenutku 

Sprotno sledenje zaženete tako, da do polovice pritisnete zaslonko, ali tako, da z dotikom preprosto izberete objekt, ki mu želite slediti. Ukaz »Vklop sledenja« lahko dodelite tudi tipki po meri in jo pritisnete, ko želite začeti sledenje.

Sledenje objektu z umetno inteligenco

Sistem sledenje fotoaparata se zanaša na enolične algoritme na prepoznavanje subjekta z umetno inteligenco. Ti obdelajo prostorske informacije, ki jih tvorijo podatki o barvi, vzorcu (svetlost) in razdalji (globina), ter sledenje obraza in oči subjekta v realnem času in pri visoki hitrosti.

Sprotno samodejno ostrenje oči za ljudi

Prizor bo izostren, tudi, če se subjekt, ki ga portretirate, premika, saj je s sprotnim samodejnim ostrenjem oči zaznavanje oči neprekinjeno in stabilno. Deluje tudi, če je obraz subjekta delno skrit, osvetljen od zadaj ali obrnjen navzdol. 

Samodejno ostrenje oči v realnem času za živali

Iste algoritme zaznavanja oči za odlične portrete ljudi smo prilagodili tudi za uporabo pri snemanju živali, tako da lahko ustvarite lepe portrete hišnih ljubljencev in divjih živali.

Izbira AF desnega/levega očesa z dotikom

Levo ali desno oko subjekta lahko izberete ne le v nastavitvah, to lahko naredite že s preprostim dotikom zaslona monitorja fotoaparata.

Gladka tranzicija ostrenja

Odvisno od okoliščin, v katerih je subjekt, ki mu sledite, območje ostrenja samodejno in neopazno preklaplja med obrazom in očmi subjekta.

 

Vklop sprotnega AF s sledenjem na dotik

S funkcijo sledenja na dotik se lahko enostavno dotaknete monitorja in inicializirate sprotno sledenje za snemanje fotografij ali videoposnetkov.

Delovanje optične stabilizacije slike

5-osni optični stabilizator slike, uporabljen v naših priznanih fotoaparatih polnega formata, je bil vgrajen kot stabilizacijska enota za senzor APS-C v fotoaparat α6600. S pomočjo zelo natančnega giroskopskega senzorja zaznava in odpravlja tresenje kamere vzdolž petih osi, vključno s kotnim (nagib in odklon), navpičnim, vodoravnim in rotacijskim, za stabilizacijo, ki je enakovredna za 5 korakov hitrejši hitrosti zaklopa.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: