CANON EOS R10 ohišje Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EOS R10 ohišje

Koda: 11340

Tako vsestranski fotoaparat je lahko kos praktično vsemu. Popoln sopotnik. Popolno orodje za ustvarjanje hibridnih vsebin. Vaša sredstva za ustvarjalno samoizražanje.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

899,00 €

 

 

Raziskujte, kamor koli greste

Popoln naslednji korak v fotografiji. Ne glede na to, ali ste prej posnetke zajemali s svojo prvo napravo DSLR, pametnim telefonom ali kompaktnim fotoaparatom. Fotoaparat EOS R10 vam preprosto nudi več. Več tehnologije, več funkcij, boljša prenosljivost, več ustvarjalnosti.

Večja ostrina

Fotoaparat EOS R10 je opremljen s priznanim sistemom samodejnega ostrenja CMOS II z dvojnimi slikovnimi pikami, ki je programiran s tehnologijo umetne inteligence z globokim učenjem za napredno prepoznavanje subjektov. Je hiter, natančen in neverjetno občutljiv pri šibki svetlobi. Prav tako je natančen v pogojih, v katerih subjekte osvetljuje le svetloba mesečine.

Izkusite novo vrsto samodejnega ostrenja

Fotoaparat EOS R10 lahko prepozna ljudi, vozila in živali, kot so mačke, psi in ptice, ter jim sledi, ko se premikajo kjer koli v kadru. Tudi hitro premikajoči se subjekti so povsem izostreni.

Pri fotografiranju ljudi fotoaparat EOS R10 najprej daje prednost očem subjekta – "oknu v dušo". Če oči niso vidne, namesto tega sledi obrazu. Če se subjekt za trenutek obrne stran, je naslednja na vrsti glava, nato pa telo.

Večja hitrost

Odzivajte se instinktivno in s hitrim neprekinjenim fotografiranjem ujemite bežne trenutke, kar je popolno za fotografiranje prizorov divjine in športnih prizorov. Fotoaparat EOS R10 lahko zajema neprekinjene serije slik RAW, JPEG ali HEIF s hitrostjo do 15 sličic1 na sekundo (ali 23 sličic na sekundo z uporabo elektronskega zaklopa fotoaparata). Pri tem fotoaparat ves čas sledi subjektu v kadru ter nenehno prilagaja ostrino in osvetlitev glede na spreminjajoči se prizor.

Zajemanje trenutkov, ki trajajo delček sekunde

Rafalni način v obliki RAW omogoča neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo do 30 sličic na sekundo s 75-odstotnim obrezovanjem, slike pa so za boljšo in preprosto organiziranost shranjene v eni sami filmski datoteki. Posamezne slike lahko nato ekstrahirate oz. izvlečete, obdelate in urejate z našo brezplačno programsko opremo Digital Photo Professional (DPP). Ko je v meniju fotoaparata omogočeno predhodno fotografiranje, bo fotoaparat EOS R10 zajemal posnetke tudi 0,5 sekunde pred pritiskom sprožilca, tako da boste vedno ujeli tisti čarobni popolni trenutek.

Hiter odziv

Fotoaparat se tudi hitro odziva na vaše ukaze, kar vam daje veliko prednost pri zajemanju odločilnega trenutka. Procesor DIGIC X zagotavlja odzivno upravljanje in minimalni zamik ali zatemnitev iskala, zato se boste vedno počutili povezane s subjektom.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: