SONY ILCE7M4K + SEL2870 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY ILCE7M4K + SEL2870

Koda: 11675

α7 IV je z vrhunsko zmogljivostjo fotografiranja in snemanja videoposnetkov popoln hibrid, saj omogoča osupljive in natančne posnetke. Fotoaparat α7 IV je zasnovan tako, da sodobnim umetnikom pomaga izraziti njihove umetniške vizije.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

2 949,00 €

Osnovno še nikoli ni bilo tako dobro

Pripravite se na navdih. Pristna ločljivost pri modelu α7 IV in osupljivo samodejno ostrenje, ki uporablja tehnologijo umetne inteligence, dopolnjujeta izjemne funkcije vrhunske slikovne tehnologije. 

Novo razvit slikovni senzor CMOS s 33,0 milijona slikovnih pik1 in osvetlitvijo iz ozadja

Senzor CMOS Exmor R™ polnega formata odlikujeta izjemna hitrost in odlična kakovost slik. Uporaba bakrene žice prispeva k hitrejšim prenosom in hitrejši pretvorbi AD, medtem ko senzor hitrega branja omogoča 10-bitno snemanje 4:2:2 v ločljivosti 4K pri hitrosti do 60p2. Senzor zagotavlja tudi izboljšano reprodukcijo barv, zmogljivost z nizko stopnjo šumov pri vseh občutljivostih, dinamičen razpon pri fotografijah s 15-stopnjami3, večjo natančnost samodejnega ostrenja ter stabilnost goriščne razdalje.  

Mehanizem za obdelavo slik BIONZ XR™ za največ 8x4 hitrost obdelave

Mehanizem BIONZ XR, ki se uporablja tudi pri najbolj znanih modelih α1 in α7S III, nudi do 8x4 večjo hitrost obdelave. Mehanizem se osredotoča na obdelavo samodejnega ostrenja v realnem času, prepoznavanje slike in prilagajanje kakovosti slike, da zmanjša zakasnitev obdelave ter bistveno poveča moč obdelave videoposnetkov in fotografij. Uporabniški vmesnik, omrežje in obdelava upravljanja datoteke so porazdeljeni, da dosežejo hiter odziv ne glede na obremenitev obdelave v realnem času.  
 

Čudovito slikovno upodabljanje z nizkim šumom

Vidne koristi zmogljivega novega senzorja 33.0MP1 in motorja se ne odražajo zgolj v številkah. Vključujejo mehke teksture človeške kože naravnega videza, osupljivo raven podrobnosti na fotografijah pokrajine in boljšo reprodukcijo barv z višjo ločljivostjo objektov, kar je posledica izboljšanih algoritmov. Standardni razpon občutljivosti ISO 100-51200 je mogoče razširiti na ISO 50-204800 za fotografije in ISO 100-102400 za filme z nizko stopnjo šuma. 
 

Bolj gladko upodabljanje stopnjevanja z 10-bitnim snemanjem HEIF

Model α7 IV ponuja poleg običajnih formatov RAW in JPEG tudi kodiranje za fotografije v formatu HEIF (High Efficiency Image File)5. Gladka, 10-bitna stopnjevanja ponujajo bolj realno reprodukcijo neba in portretnih fotografij, uporaba 10-bitne globine pa zmanjša poslabšanje kakovosti slike med urejanjem. Fotografije HEIF, ki jih posnamete v načinu HLG, lahko nato predvajate na združljivem televizorju BRAVIA 4K prek povezave HDMI, če želite prikazati slike z izjemno širokim dinamičnim obsegom.  
 

Snemanje 4K 60p2, 10-bitno snemanje v razmerju 4:2:2

Fotoaparat α7 IV ponuja osupljiv nabor možnosti snemanja videoposnetkov. Prikaz vseh slikovnih pik brez združevanja omogoča snemanje v ločljivosti 4K s hitrostjo 60p2, ko pa snemanje v ločljivosti 4K preklopi na hitrosti 30p, nadvzorčenje 7K6 polnega formata7 ustvari izredno podrobne posnetke visoke ločljivosti 4K. 10-bitni videoposnetek 4:2:2 je mogoče posneti z bolj polnimi in naravnejšimi stopnjevanji ter več svobode pri urejanju. Oblika zapisa datoteke XAVC HS™8 zagotavlja približno dvakratno večjo učinkovitost kodiranja MPEG-4 AVC/H.264.  
 

Uporabite ustvarjalni videz, da nastavite vzdušje v fotoaparatu

Razširite svojo ustvarjalno paleto z izborom desetih vnaprej nastavljenih ustvarjalnih videzov. V svoje fotografije, videoposnetke in pretakanja v živo lahko enostavno prenesete določeno vzdušje, vse vnaprej nastavljene izbire pa so na voljo v fotoaparatu brez naknadne obdelave, tako da lahko objavite svojo vizijo takoj zatem, ko jo posnamete.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: