CANON EOS R6 mkII ohišje Poglej v polni velikosti
Canon

CANON EOS R6 mkII ohišje

Koda: 11474

Kombinacija zmogljivosti in kakovosti slike fotoaparata Canon EOS R6 Mark II vam omogoča, da bo vaša ustvarjalnost zacvetela tako v fotografijah ali videoposnetkih kot tudi dogajanju ali portretih.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

2 699,00 €

 

 

 

 

MASTERY OF STILLS & MOTION

Bodite ustvarjalni brez kompromisov. Z vratolomno hitrostjo fotoaparata EOS R6 Mark II, najboljšo zmogljivostjo v razredu in profesionalnimi funkcijami za snemanje filmov boste lahko obvladali svoje veščine – ne glede na to, kaj želite posneti.

Ujemite popolne trenutke

Ujemite bežne trenutke pri hitrosti do 40 sličic na sekundo z izjemno kakovostjo slike, tudi v skoraj popolni temi. Samodejno ostrenje z globokim učenjem se zaklene na hitro premikajoče se subjekte, kjer koli so v kadru.

Snemanje filmov brez kompromisov

Prevzorčeni posnetki 4K 60p polne širine so videti preprosto izjemni. Intuitivne funkcije, kot sta inteligentno samodejno ostrenje in zmogljiv stabilizator slike, olajšajo doseganje profesionalnih rezultatov.

"EOS R6 Mark II ni samo fotoaparat ali videokamera, ampak oboje"

Teddy Morellec – fotograf in filmski ustvarjalec

SAMODEJNO OSTRENJE, KI PREDVIDI VAŠ NASLEDNJI KORAK

Naša naslednja generacija samodejnega ostrenja z umetno inteligenco za globoko učenje zagotavlja še zmogljivejše delovanje – 80 % hitrejše kot originalni EOS R6. Fotoaparat EOS R6 Mark II še hitreje, zanesljivejše in natančneje prepozna in sledi več subjektom, kot kadarkoli prej.

"Če kakšen posnetek manjka, za to ni kriv fotoaparat, ampak jaz."

Teddy Morellec – fotograf in filmski ustvarjalec

Prilepi se kot lepilo

Prilagodi se premikanju subjekta glede na spreminjanje hitrosti, smeri in položaj.

Spremenite noč v dan

EOS R6 Mark II izostri hitro in natančno, tudi ko vi težko vidite. Fotoaparat se zanesljivo zaklene pri tako šibki svetlobi kot je -6,5 EV1, kar je manj od svetlobe polovične lune.

EKSPLOZIVNA HITROST JE VEDNO PRIPRAVLJENA

Zajemanje odločilnega trenutka še nikoli ni bilo tako preprosto. EOS R6 Mark II fotografira s hitrostjo do 40 sličic na sekundo z elektronskim zaklopom ali 12 sličic na sekundo z mehanskim zaklopom. V rafalnem načinu v obliki zapisa RAW s hitrostjo 30 sličic na sekundo 9 lahko s predhodni spuščanjem gumba zamrznete trenutke, ki so se zgodili do 0,5 sekunde, preden ste pritisnili gumb.

 

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: