SONY ECM-B1M Mikrofon z držalom Poglej v polni velikosti
Sony

SONY ECM-B1M Mikrofon z držalom

Koda: 10762

Napredna obdelava digitalnega signala omogoča v enem vsestranskem mikrofonu tri vzorce usmerjenosti s preklapljanjem: večsmerni, enosmerni in vsesmerni.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

389,00 €

 

Trije načini usmerjenosti

Napredna obdelava digitalnega signala omogoča v enem vsestranskem mikrofonu tri vzorce usmerjenosti s preklapljanjem: večsmerni, enosmerni in vsesmerni.

Večsmernost v kompaktnem mikrofonu

Osem visoko zmogljivih mikrofonov deluje z novim algoritmom, ki oblikuje žarek za izjemno natančno usmerjenost in učinkovito odbijanje izvenosnega zvoka. Vse to nudi izredno kompakten mikrofon, ki v dolžino meri zgolj 99,3 mm.

Odličen zvok z malo šuma

V primeru priključitve prek večvmesniškega nastavka združljivega fotoaparata, ki je opremljen z vgrajenim digitalnim zvočnim vmesnikom, je zvočni signal neposredno prenesen v fotoaparat v digitalni obliki, kar preprečuje kakršno koli zmanjšanje kakovosti zvoka. Preprosto stikalo pa zagotavlja združljivost s številnimi fotoaparati, ki so opremljeni z analognim vmesnikom.

Odpravljanje mehanskih šumov

Napredna zasnova za odpravljanje udarcev in tresljajev učinkovito zmanjšuje nizkofrekvenčne šume ali šume zaradi ravnanja, ki lahko poslabšajo kakovost zvoka. Zaradi odsotnosti povezovalnih kablov tudi nobenega šuma ni mogoče prenesti do mikrofona mehansko prek kablov in konektorjev.

Učinkovit filter za čist zvok

Nizkoprepustni filter, ki odpravlja podzvočni šum, deluje prek obdelave digitalnega signala in poveča kakovost zvoka na stopnji snemanja, posledično pa zmanjša potrebo po zapleteni postprodukcijski obdelavi.

Povezava brez kablov

Mikrofon preprosto pritrdite na večvmesniški nastavek na združljivem fotoaparatu za neposredno napajanje in zvočne priključke brez uporabe dodatnih kablov ali baterij. Sonyjev pametni večvmesniški nastavek omogoča pametno povezljivost in upravljanje za raznovrstno dodatno opremo, kar zagotavlja najvišjo stopnjo prilagodljivosti in mobilnosti za fotografiranje s sistemom α.

Vetrni zaslon priložen

Mikrofonu ECM-B1M je priložen vetrni zaslon iz krzna, ki lahko zmanjša šum vetra pri snemanju na prostem.

Osnovni kontrolniki

Kontrolnik za raven snemanja, analogni izhod za združljivost s široko ponudbo fotoaparatov in dušilni člen za enostavno nastavitev najboljših ravni signala dodatno poudarjajo vsestranskost mikrofona. Takšna raven nadzora lahko prispeva h gladki postprodukciji brez stresa.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: