SONY ECM-LV1 Poglej v polni velikosti
Sony

SONY ECM-LV1

Koda: 11059

Vsestranski vtični mikrofon. Visokokakovosten digitalni zvok z nevpadljivim dizajnom. ECM-LV1 je vsestranski vtični mikrofon, primeren za najrazličnejšo uporabo. Deluje z različnimi elektronskimi napravami, zaradi neopaznega videza pa ga je mogoče namestiti blizu ust govorca za optimalni zajem zvoka.

Več podatkov

Obvesti me, ko bo dobavljivo

Dobavljivost: Tega izdelka ni na zalogi

V košarico

36,00 €

Čist stereo zvok

Z mikrofonom ECM-LV1 vam ni treba skrbeti glede postavitve smernega mikrofona. Vsesmerne kapsule v srcu mikrofona ECM-LV1 omogočajo jasen in visokokakovosten zvok z zajemom iz vseh smeri.

Deluje z mikrofonom ECM-W2BT

ECM-LV1 lahko poenostavi fotografiranje, če ga uporabite skupaj z mikrofonom ECM-W2BT. Priključite ECM-LV1 na ECM-W2BT in fotoaparat, ki podpira digitalni zvočni vmesnik, za sproščeno snemanje, pri tem pa vam ni treba skrbeti glede razdalje ali smeri fotoaparata.

Možnost uporabe z različnimi napravami

Mikrofon ECM-LV1 lahko uporabljate s fotoaparati in kamerami, poleg tega pa še z veliko drugimi elektronskimi napravami. Mikrofon deluje z napravami, opremljenimi z zunanjim vhodom za mikrofon, kot so PC-ji in digitalni diktafoni.

Prilagodljiva 360-stopinjska vrtljiva zaponka

S prilagodljivo vrtljivo zaponko lahko mikrofon pritrdite pod določenim kotom. Omogoča poljubno usmerjenost – od vodoravne za kravate ali zavihke pa vse do navpične za prsni žep. 

Preprost in nevpadljiv dizajn

ECM-LV1 je majhen z le 32 mm dolžine in 11 mm premera je nevpadljiv in izredno prenosen. Zasnovan je tako, da ni vpadljiv na oblačilih in ga je mogoče uporabljati pri različnih snemanjih.

Vetrni zaslon za zmanjšanje šuma vetra med snemanjem

Mikrofon ECM-LV1 je opremljen z vetrnim zaslonom, ki je oblikovan tako, da zmanjša šum vetra in sape govorca. Rezultat je jasen in stabilen zvok tudi med snemanjem na prostem na vetroven dan.

Snemanje brez baterijskega napajanja

Ko ECM-LV1 uporabljate z opremo, ki omogoča napajanje iz omrežja, ga lahko uporabljate z napajanjem, ki ga poda priključek mikrofona z delovanjem brez baterije.

30 ostalih izdelkov v tej kategoriji: